Vacker energi
Sonia Rykiel s/s 2008


Vackra bilder får mig att må bra, som dessa från Sonia Rykiel’s vår/sommar visning 2008. Känn energin!

Btw, jag hoppas att ingen av er där ute har missat HM’s nya designersamarbete med ingen mindre än Sonia Rykiel, eller rättare sagt hennes dotter som nu mera står för designen. Läs mer om samarbetet
här. Själv ser jag verkligen fram emot det andra släppet i januari. Jag ser stickat och randigt framför mig, me like!

Beautiful pictures make me feel good, like these ones from Sonia Rykiel s/s 2008 show. Feel the energy! Btw, I hope you haven’t missed the latest fashion news – HM’s next collaboration will be with Sonia Rykiel. Looking forward to that!


Förgyll min dag
Jag vet att det är fult att vara avundsjuk, men jag kan liksom inte låta bli när jag ser dessa gyllene skönheter. Tycker att det var länge sedan Gucci gjorde något exalterande, men dessa skor från deras vårkollektion 2009, skull jag inte säga nej till! Bilden kommer från skodrottningen Atlantis Home och då ska vi inte prata om hennes dotter Jane’s skosamling.  Jag sa väl att min ansiktsfärg börjar dra åt det gröna hållet…

I know it’s not nice to be envois, but it’s hard not to when I see these gorgeous golden Gucci shoes. Pic.


Divided Exclusive                   Divided Exclusive Fall 09


Idag släpps Divided Exclusive kollektionen i utvalda HM-butiker runt om i världen. Med tanke på medias och kunders intresse kring kollektionen, så spår jag succé. Tror att vi kan prata designersammarbetsvibbar och kövarning utanför vissa butiker. Härligt, härligt! Är du en av dem som vill lägga vantarna på den fina puffärmsklänningen, så föreslår jag att du släpper det du har för händerna och beger dig till din närmsta HM-butik. Happy shopping girls!

Btw, ledsen för bildlöst inlägg, mitt PS har vaknat på fel sida av sängen. Kommer för hoppningsvis att kunna lägga upp mitt collage senare ikväll, så kika in då.

HM is today realising the Divided Exclusive collection. Hurry, hurry if you want to get your hands on one of the garments! Good luck and happy shopping girls!


Tim x 2Tim Walker - Tim Burton - for Harper's Bazaar US oct 2009 3Tim Walker - Tim Burton - for Harper's Bazar US oct 2009 1Tim Walker - Tim Burton - for Harper's Bazaar US oct 2009 2Tim Walker - Tim Burton - for Harper's Bazaar US oct 09 4


Detta inlägg skulle jag vilja dedicera till mina kära vänner Ida P och Idha L, som delar min passion för mästerfotografen Tim Walkers underbara verk. Dessa bilder är ett axplock från samarbete mellan Tim Walker och Tim Burton för amerikanska Harper’s Bazaar’s kommande oktober numer. Titta och njut!

To my friends Ida P och Idha L that also shares my passion for Tim Walkers magical photos. Tim Walker and Tim Burton for Harper’s Bazaar US October 2009 – enjoy!


Shoes & butterflies 


Idag pickar mitt hjärta lite extra fort för
Alix bedårande skor. De skulle mer än gärna få flytta hem till mig! Synd bara att de är one-of-a-kind vintage skor. ♥


I-love-youMina ringar - I love you


Diamonds are a girl’s best friend – Det är något som min man i alla fall ha förstått!:) Vi har sagt att vi ska ”bygga ut” min vigselring då och då, t.ex. vid högtidsdagar som bröllopsdagar och födelsedagar (och om vi får barn, så blir det en rosa respektive blå sten. Cheesy – Japp! Men jag gillar det!). Tanken med min vigselring är att den ska bli som en ”stjärnhimmel”, med stenar lite huller om buller i olika storlekar. Så nu när vi firade vår första bröllopsdag och jag lämnade in ringen till vår juvelerare, så blev jag positivt överraskad när den kom tillbaka med två extra stenar!

Apropå kärlek, min kära bloggvän
Annie har äntligen fått träffa sin efterlängtade "Mini" – välkommen till världen Vendela!

Diamonds are a girl’s best friend – my husband knows what we girls like! We just celebrated our first wedding anniversary and I’ve got three new diamonds in my ring. Our thought is to make the ring look like the heaven at night.


Sponsrad?

Sponsrad? / Sponsored?


Bröllopsplaner?
Bild:
Rodney Smith


Bröllopsplaner? Spana i så fall in Emma's fin fina blogg och Once Wed med massor av inspirerande bilder. Själv måste jag faktiskt erkänna att jag än i dag (ett år senare) saknar vår underbara bröllopsdag. En dag som jag skulle vilja göra om och om igen, och varje gång i ny tappning. Skulle bland annat gärna vilja ha ett bröllop med cirkustema och härligt vinterbröllop. Är bröllopkoordinator min nästa karriär kanske?

Wedding plans? Check out Emma’s cute wedding blog and Once Wed for inspiration.


Golden Friday
Vet inte om jag skulle kalla min fredag gyllene, mer som en av de tuffaste (jobbmässigt) fredagarna på länge. Men än är inte denna fredag över, utan det finns lite tid kvar för ett FF-inlägg som självklart går i dagens tema: svart och guld. Pälsjacka: Burberry Prorsum, paljettklänning: Paul & Joe, känga: Alexander Wang och halsband: Roberto Cavalli.

Fur jacket: Burberry Prorsum, sequin dress: Paul & Joe, boot: Alexander Wang and necklace: Roberto Cavalli.


Dagens önskanJe suis' vintage Chanel boots - jag vill ha


Eller rättare sagt dagens vill ha! Men som min pappa brukade säga när jag var liten: ”Din vilja står och växer i skogen…” och jag antar att det gör den även denna gång, med tanke på att Michelle’s über snygga Chanelstövlar är ett par vintagestövlar. Svart skin och guld – en oslagbar kombination. Vill ha, vill ha!

I want and I want them now! - Michelles über nice Chanel vintage boots.


French OpenArthur Elgort for Vogue US oct 2009 1Arthur Elgort for Vogue US oct 2009 2Arthur Elgort for Vogue US oct 2009 3Arthur Elgort for Vogue US oct 2009 5


French Open shot by Arthur Elgort for Vogue US October 2009.


Dagens snackisTalk of the day - Mulberrys Alexa bag


Förutom analys av gårdagens premiärlejons outfits, så måste nog dagens snackis ändå vara Mulberrys nya väska Alexa. Är it-väskan på väg tillbaka månntro?

The talk of the day is Mulberry’s new bag Alexa. Is the it-bag on it’s way back?


Lilla My & cowboyen
Okej, jag tar tillbaka att jag inte har shoppat på sistone. Igår kom jag hem med dessa skönheter. Ni som känner mig vet ju redan om min svaghet för cowboy boots. De må vara super heta ena sekunden för att sedan vara totalt omoderna större delen av tiden. Men jag fortsätter att älska mina.

Trots att jag redan har ett gäng så kunde jag inte låta bli dessa. Tycker att de ser ut som om Lilla My's kängor och en cowboy’s boots skulle ha fått barn. Hur härligt skulle inte det vara?! Och vill ni höra det knäppaste av allt? De är inte ens i min stl! Jag får inte ner foten i dessa små 35:or (själv är jag en 38,5:a!). Men jag kunde bara inte lämna dem där högst uppe bland alla läskiga secondhandkläder på Weekday butiken, så nu bor de i alla fall hemma hos mig.

My latest catch, I bought them even though they were too small for me. But I just couldn’t resist them!


Balmain on my wall
Det har varit dåligt med shoppandet på sistone och speciellt under min sommarsemester. Har känt mig rätt oinspirerad i det rådande likriktade modeklimatet. Men jag hittade i alla fall denna vintage postern i Frankrike. Frågan är nu bara vart den ska få hänga. Vi letar ju numera efter något större (trust me, det är inte bara positivt med en man som gillar kläder lika mycket som du själv…), så kanske får den vänta på sin ram till den nya lägenheten. Frågan är bara hur lång tid det tar.

I haven’t done much shopping lately, but I bought this vintage Balmain poster in France this summer.


Jag är tillbaka
Eller rättare sagt min dator är äntligen tillbaka! Precis när jag hade kommit igång med bloggandet efter semestern och lagom till att jag hade släpat ner den på bröllop till Helsingborg så tyckte min dator att det var dags att ta en egen semester. Men nu är det slut på ledigheten!

My computer is back!


RSS 2.0