Dreams
Song of the dayClick on the picture and dream.


Festivalboots

Självklart var jag där igår och supportade mina vänner LaPuma. Vilken spelning, vilken energi! Regnet hängde över Stockholm, så jag drog jag på mig mina så kallade festivalboots. Mina är dock inte i den klassiska färgen svart, utan i härligt uppiggande fuchsia rosa.


För er som ännu inte har ett par gummistövlar i basgarderoben, så är det hög tid att skaffa er ett par, för hösten närmar sig med stormsteg. Festivalsäsongen är väl egentligen över, men varför inte lägga vantarna på dessa uppdaterade Huter boots.


Hunter festival wellington boots.


Missa inte - LaPuma

Precis som för många andra så är min semester slut för denna gång. Men bara för det så behöver man inte hänga läpp. Stockholms Kulturfestival har nämligen sett till att Sverige och kanske väldens coolast rockband (och mina vänner) - LaPuma spelar i kväll kl. 22.00 på Brunkebergstorg. Det får bara inte missas! Och du, långkonjunkturen är ingen ursäkt, för det är nämligen gratis att spana in de rockiga pumorna.


Till Helena (den rockigaste puman av dem alla och stor som ett hus på bilden ovan): Sorry det blev inga havrebollar, Oboyen va slut. Promise to make it up to you later baby!


Sweden's or maybe the world's coolest rock band (and my friends) - LaPuma is playing to night at Brunkebergstorg here in Stockholm. Don't miss it!


Back in business

Nu är jag tillbaka. Ledsen för dålig uppdatering på sistone, men jag prioriterade att njuta av solen tillsammans med familj och vänner istället för dumburken. Hoppas att ni förstår. Men nu blir det nya tag, så idag bjuder jag på en bild av min absoluta favoritfotograf, underbarnet Tim Walker. ♥


RSS 2.0