Happy New Year!


Gott nytt år på er kära bloggläsare! Syns och hörs 2010!
Happy new year dear blog readers! See you in 2010!


New Year's Eve
Visserligen så spenderar jag och maken vår nyårsafton ensamma på landet, men det är ingen ursäkt för att inte klä upp sig. Själv kommer jag att ha en svart sidentunika liknade denna (fast med lång ärm och med samma applikationer kring ärmen som nertill), med svarta mockapumps och helsvarta strumpbyxor. Fast i mina drömmar har jag ovanstående outfit: parfym: Shalimar, sko: Dolce & Gabbana, klänning: D&G, halsband: Lanvin och kavaj: Stella McCartney.

The outfit of my dreams for New Year’s Eve: Perfume: Shalimar, shoe: Dolce & Gabbana, dress: D&G, necklace: Lanvin and jacket: Stella McCartney.


The last day
Då var det äntligen årets sista dag. 2009 var aldrig mitt år. "What doesn’t kill you makes you stronger” får nog var årets fras. Lämnar det där bakom mig nu och ser fram emot 2010 med ny energi och nya äventyr!

Today is finally the last day of 2009. It was never my year. I guess you could say: "What doesn’t kill you makes you stronger.” I’m leaving all that behind now and looking forward to new adventures in 2010!


s/s 2010 Fashion ads
Prada ss 2010 ad by Steven Meisel
Prada ss 2010 ad by Steven MeiselLanvin ss 2010 ad by Steven Meisel


Givenchy ss 2010 ad Mert & Marcus
Givenchy ss 2010 ad by Mert & MarcusChanel ss 2010 ad by Karl LagerfeldBally ss 2010 ad by Raymond Meier


Mulberry ad ss 2010
Mulberry ad ss 2010 by ?

YSL ad ss 2010 Inez and Vinoodh
YSL ss 2010 ad Inez and Vinoodh


Twins in black

Visserligen gillar jag skarpt systrarna Olsens nyvunna och mer glamourösa stil. Men mitt hjärta kommer nog alltid att picka lite extra för deras svarta period. Själv använder jag faktiskt fortfarande då och då mitt headband a la Prada.

Even thought I like the Olsen twin’s new style, I have to admit that I still like the old days as well. As a matter a fact I’m still using my headband a la Prada now and then.


Update

Btw, just fund this article at Style.com about the Olsen twins. Read it or a least check out the pictures!♥


Sonia Rykiel pour H&M

Den första kollektionen i HM’s samarbete med stickdrottningen Sonia Rykiel va inget som jag hurrade för direkt. (Det där med underkläder är inget som jag går igång på. Fint på andra men för min del slutar det alltid med ett par vita bomullsunderbyxor ändå.)

Nu finns i alla fall äntligen bilderna på Sonias och HM’s nästa samarbete ute till allmän beskådan. Plaggen kommer att finnas i butik från den 20 februari och jag tycker att det ser mer än lovande ut. Stickat, randig och färgsprakande – jag är inte besviken! Håller bara tummarna för att även skorna igår i kollektionen.

This is the second collaboration collection between Sonia Rykiel and HM. Looks really go if you ask me. I’m keeping my fingers crossed that the shoes also belongs to the collection, which we will find in the shops on the 20th of February.♥


God Jul

Hoppas ni alla ute i stugorna får en riktigt god jul. Här nedan har ni två länkar, en där ni ger (det kostar inget!) och en där ni får (känsliga tittare varnas för en härlig New York miljö, höga klackar och dyra kläder)

Klicka här för att ge!                                                   Klicka här för att ta emot!
Click here to give!                                                       Click here to receive!


God jul önskar Sophie ♥


Min önskelista julen 2009
Bättre sent än aldrig eller hur Tomten?

1) Jag är desperate behov av ett par nya jeans, då alla mina favoriter sjunger på sista versen. Är lite små trött på alla avancerade slitningar och hål när det kommer till jeans. Helst skulle jag vilja ha ett par klassiska i mörkblått, gärna med lite bootcut då det passar min figur bäst, som
dessa från 7 for all mankind.

2) Randiga, rutiga, ja t.o.m. prickiga skjortor hänger i min garderob. Men ingen klassisk, enkel i vitt. Skulle passa väldigt bra till ett par mörka jeans, eller hur?

3) Och som pricken över i:et, så skulle ett Christopher Ross skärp sitta i midjan på min tilltänkta outfit. (Det var inte meningen att detta skulle bli något outfitinlägg.) Så snyggt, men ack så dyrt! Önska kan man ju alltid.

4) Orangea små och stora boxar med trevliga överraskningar inuti är aldrig fel. Hoppas Tomten har koll på det!

5) Kalla fossingar är aldrig roligt att ha, men ett par fin, fina tofflor från Stubbs and Wootton skulle nog kunna råda bot på mitt problem.

6) Kvinnan bakom Sophie by Sophie har inte bara ett underbart namn. Hon har även bra smak och ett stort hjärta. Delar av intäkterna från detta söta armband går nämligen till Childhood. Både fint om armleden och varmt och hjärtat. Bra va Tomten?


My wish list - better late then never, right? Sorry for not translating. Please click on the bold and black words in the text if you want to know where to purchase the items from my wishlist.


Som i en liten ask

Apropå Ebay, i förra veckan dök ett av mina fynd upp. Är den inte underbar min lilla vintage kokongring från 60-talet så säg!

One of my latest finds at Ebay.


Tjusiga fläckar

Jag har alltid haft en förkärlek till naturens fläckar, en kärleksrelation som har haft sina toppar och dalar. Efter att sett dessa bilder på de fin, fina systrarna Olsen så är jag lite smått nyförälskad igen, så pass förälskad att jag här om veckan klickade hem en fläckig kappa på Ebay. Håller nu tummarna på att min nya älskling snart ska komma hem.

I love Ashley leopard coat. I love it so much that I hade to find one my self at Ebay. Fingers crossed that it shows up soon!Uppdatering 091221

Ledsen, tänk att det kan vara så svårt att skilja tvillingar åt! Det är visst Mary-Kate och inte Ashley som har den leopardfläckade kappan på sig. Tack (and thanks) Madeleine och Angelica.

När det kommer till fläckiga och håriga plagg, så tycker jag att det är upp till var och en, smaken är ju som baken... Och till er som oroar er för att savannens okrönte konung har fått sätta livet till för min eller Mary-Kate’s kappa, så kan jag lugna er med att så inte är fallet, de är båda fake. ♥

Minni im WunderlandMark Seliger for Vogue Germany Dec 09 - Minni im Wunderland 1Mark Seliger for Vogue Germany Dec 09 - Minni im Wunderland 2Mark Seliger for Vogue Germany Dec 09 - Minni im Wunderland 3


Mark Seliger for Vogue Germany Dec 2009.


Lucia 2009

Luciahelgen spenderades i Åre med skidåkning, make och nya kollegor. Japp, jag har bytt jobb och t.o.m. företag. Berättar mer om det någon annan gång när jag har blivit lite mer varm i kläderna. Men jag kan säga så mycket som att jag kommer garanterat komma tillbaka
hit.

I spent the Lucia weekend in Åre with skiing, my husband and new colleges. Yep, I’ve got a new job, I will tell you more about later on.


Back in my bay

Jag har äntligen hittat tillbaka till mitt älskade Ebay. För ett par år sedan var jag en riktigt aktiv Ebayare och gjorde underbara fynd som dessa lila skönheter. Så för er som undrar vart jag har hållit hus den senaste veckan kan jag berätta att jag har följt den ena och den andra auktionen som en besatt toke. Så snart kommer det förhoppningsvis att dimpa ner fin fina skapelser, som denna och denna i min brevlåda. Trevliga små julklappat till mig själv!

I’m back in the Ebay world finding beautiful things like this one and this one, that hopefully will show up on my doorstep soon.


Louis Vuitton s/s 2010
Lara Stone fotad av Steven Meisel för Louis Vuitton s/s 2010. ♥


Vidd
Fasligt snyggt med vidd, se bara på
The Glamourai!
Look how nice it is with some width! Nice work Glamourai.


Vem där?

Ser ni vem det är? Can you tell who it is? ♥


Save Luella!


Save Luella! Show your support
here, here or here. I know I will!


The Glamourai
Jag hoppas att ni inte har missat The Glamourai, en av mina favorit bloggar just nu. Kelly Framel som ligger bakom bloggen har inte bara en fenomenal känsla för stil, hon är även en riktig businesskvinna med egen designade smycken och kläder. Den kvinnan väcker garanterat många vill-ha-känslor hos mig. Blir nästan lite sugen på att klippa mig kort och dra på mig mina största solglasögon så här mitt i vintern. (bild av Julie Nivert)

Hope you haven’t missed out on one of my favourite blogs right now - The Glamourai. (pic by Julie Nivert) ♥


Parisienne

YSL
Parisienne with Kate Moss.


RSS 2.0