Gott nytt år!



Happy new year

What to wear?



New Years Eve


Den ständiga frågan, vad ska man ta på sig denna sista dag på året. Själv har jag faktiskt inte riktigt bestämt mig. Men jag har vissa nyckelplagg så som en frackkavaj från Acne, en svart paljettklänning från Asos eller svarta paljettrosor från H&M, så vi får se vad det blir, svart är färgen i alla fall. Men fick jag tillgång till denna outfit skulle jag inte tveka en sekund!

Klänning/dress: Marc Jacobs, sko/shoe: Valentino och väska/bag: Missoni. Har du bestämt dig vad du ska ha på dig? ♥


Traditioner



Tim Walker - Planing for...


Jag och min karl har som tradition att varje nyår gå till Hallen och köpa skaldjur och annat smått och gott inför kvällens middag. Något som vi även gjorde detta år. Så efter en trevlig dag på stan så har vi nu kommit hem och jag har börjat göra mig i ordning för den stora kvällen. På agendan står en mysig middag för två, för att sedan skåla in det nya året tillsammans med vänner på Söder.


Har precis målat färdigt naglarna i svart och datorn är det perfekta stället att sitta då man vill att de ska torka i fred, så jag passar på att surfa runt lite bland mina favoritbloggar. Hur ska ni fira i det nya året i kväll?


What are your plans for New Years Eve? Mine are dinner for two and then partying with friends.


Thanks Sis!



Ladurée Macaroons


Familjen är för ovanlighetens skull samlad i Stockholm för tillfället (där av den torftiga uppdateringen, sorry för det), med ett undantag och det är lilla syster yster som denna jul är i Paris. Och det är just henne som jag skulle vilja skicka en extra tanke till idag, då jag sitter framför datorn och smaskar på min oförskämt goda julklapp i form av en ljuvlig ask fylld av härliga små macaroons i olika smaker från Ladurée. Tack Tomten det va precis vad jag önskade mig!

Thanks Sis for the lovely box of macaroons from Ladurée. Just what I wanted! ♥


REA-tips



Net-a-Porter SALE


Precis som vanliga butiker så har ju även nätbutikern rea så här års och det tackar jag för och jag vet att jag får medhåll av flera. Visserligen är kanske inte alla priser så snälla för plånboken trots de röda siffrorna, men å så mycket snyggt det finns! Så i detta inlägg har jag sammanställt några av mina favoriter från Net-a-Porter's rea.

1. Tröja/Sweater:Rick Owens, kul med en ny tappning av den gamla v-ringade tröjan.
2. Blus/Blouse: Viktor & Rolf, en sockersöt liten sak som inte behövs motiveras.
3. Jeans: Serfontaine, jag tror vi kommer att se mer höga midjor och vida byxben i vår, så varför inte fynda ett par redan nu?
4. Skor/Shoes: Christian Louboutin, skor kan man aldrig få för många av!
5. Väska/Bag: Chloé Edith, en ny klassiker börjar ta form.

The Net-a-Porter sale has lots to offer and here are some of my favourites.


Snart börjar den...



Sale


Ni trogna Sophie's Fashion läsare vet nog vi det här laget att jag inte är så förtjust i reor. Men jag vet att många av er där ute gillar det här med att "fynda" på trånga, varma och stökiga platser, så jag tänkte ger er några tips på hur ni på bästa sätt kan tackla julrean.


♥ Klädsel: Lätt, sval och med få accessoarer då dessa har en tendens att komma bort i röran.
 

♥ Planering är A och O, tänk igenom vad du verkligen behöver innan du ger dig ut!


♥ Håll ögonen öppna för klassiska plagg så som svarat byxor, bastoppar i ull och cashere.


♥ Dina rättigheter: Ta reda på om butiken ifråga har öppet köp (du får pengarna tillbaka vid uppvisade av kvitto) eller bytes rätt (du får byta till annan vara eller tillgodokvitto) på sin rea. Har du otur så tillämpar butiken ingen av dessa och du är fast med den där gräsliga toppen.


♥ Ha koll på modet: Tänk på att det är förra säsongens mode som reas ut (och många gånger gräver de även fram det som inte såldes på förra årets rea...) och som kommer att vara mer eller mindre omodernt om bara ett par månader. Spana in kommande trender så kan du förhoppningsvis ha plaggen lite lägre.


♥ Att satsa på julrean 2007: Mönstrat och då blommiga och etniska mönster i första hand kommer vi att se mer av i vår. Lackdetaljer har varit stort i höst och kommer alltid att vara klassiskt.


♥ Sist men inte minst: Om det är något man ska köpa på rea så är det accessoarer så som lyxiga skinnväskor och fina små plånböcker mm. Man behöver inte prova dem och de blir inte lika snabbt omoderna som kläder.


Lycka till nu girls! (Ja, jag vet att rea började idag, men tyvärr kunde jag inte lägga upp detta inlägg i morse som det var tänkt tackvare problem hos Blogg.se. Måste säga att jag börjar tröttna på detta krångel hela tiden... Hoppas att ni hittade något fint i alla fall!) ♥


Ljus i vårt hus



Fågelburslampa


Julen handlar inte bara om klappar, men jag måste erkänna att det är en mycket intressant och trevlig del av själva julfirandet. Materialist, ja visst! Trots det så hade jag i år vissa svårigheter att komma på vad jag skulle önska mig av Tomten. (Är kanske lite för gammal för det där med julklappar, men jag kan ju bara inte låta bli!) Så när jag för ett tag sedan hittade denna underbara lampa (min är en eller två stl större), så visste jag att den bara måste jag ha, något som Tomten tydligen förstod. Ljuvlig eller hur?!


Christmas isn't just about presents, but just look what Santa brought me! Isn't lovely?!


24:e dec - God Jul



24:e dec - God Jul - Denise Grunstein

Jag slutar där jag började med Denise Grunstein underbara bild. Bjuder redan idag på den sista luckan (klicka på bilden) av detta års adventskalender och passar på att önska er alla en riktigt god jul! För nu bär det av till Roslagen för julfirande med familjen.


Merry Christmas to you all!


Redo för jul



Ready for Christmas


Då var väskan packad och jag redo att be ge mig ut på landet för julfirande. Denna outfit skulle gärna ha fått följa med mig till Roslagen, klänning: Strenesse Blue, skor Christian Louboutin och en klassiker till väska från Chanel. Men i väskan hittar man
denna klänning från H&M trend och dessa kviltade små sötnosar från Massimo Dutti. ♥


23:e dec



23:e dec - Denise Grunstein


Idag är jag hemma och stökar i köket. Det blir inga pepparkakor denna gång som dagens lucka antyder, utan det är hallontryffel som står på agendan idag. Tänkte testa ett nytt recept och det är just det som dagens lucka (klicka på bilden) bjuder på! Lycka till! ♥


Ytligt



The outside counts - Karen Appleton


Hela min lilla blogg är baserad på det yttre och fashionabla ytligheter så självklart ska ämnet paketinslagning ventileras
även här. Är du den som bidrar till logotypberget under granen eller är du precis som jag och älskar det där med paketinslagning oavsett om det är jul eller inte? ♥


Grrr



Igår kväll gick det äntligen att ladda upp bilder, men nu krånglar Blogg.se igen, trots att jag flera gånger har rensat bland cookies och internetfiler. Det är verkligen så trist när saker och ting inte fungerar som det ska, men det är skönt att veta att man inte är ensam!


Vi får se om det blir någon lucka och julhälsning idag, för snart bär det av ut på landet för julfirande med familjen. Så god jul på er alla om inget händer på teknikfronten! ♥



Uppdatering: Nu verkar det funka igen! Undrar om Tomten har ett finger med i spelet?;)

22:a dec



Tim Walker


Mmm, lite mer till höger... Vem får skrubba dig på ryggen i jul? Bakom dagens lucka (klicka på bilden) finner du svaret! Mmm, just a little bit to the left... Who is rubbing you back this Christmas? Click on the picture to find out!


21:a dec



21 dec powder brush


Lucka 21 är en riktig klassiker som borde finnas i varje skönhetsjunkies badrumsskåp! Klicka på bilden så vet du nog vad det är jag pratar om! ♥


20:e dec



20 dec Louise Dahl-Wolfe


Tekniken går framåt och ska jag vara helt ärlig så kommer jag inte ens ihåg när jag framkallade bilder senast. Något som jag kan tycka är lite små trist. För hur mysigt är det inte att dra fram och bläddra i de där stora otympliga fotoalbumen när familjen är samlad, som tex. nu vid jul? Något som jag och min lillasyster brukar njuta av i fulla drag!

Dagens lucka (klicka på bilden) är tillägnad min lilla syster som lever livets glada dagar just nu i Paris. Jag hoppas att hon använder sin kamera flitigt, så att vi till nästa jul kan krypa upp i soffan med ytterligare ett blytungt fotoalbum. ♥


Jag blir tokig!



Har lite till övers när tekniken krånglar! Igår kväll kom jag inte in på bloggen när jag skulle lägga upp lucka nummer 20 och idag kan jag inte ens lägga upp bilder. Det är inte ok Blogg.se!:( Men jag hoppas att problemen har löst sig senare idag, för det ni har att se fram emot är två luckor och självklart blir det ett FF-inlägg! Så håll tumarna nu! Ha en super härlig fredag nu allihop! ♥


Energi



Richard Avedon


Har precis kommit hem från en tuff och lång dag på jobbet. Trots det känner jag att energin bara bubblar i mig! Ska nu ut och jogga en runda, för att inte klättra på väggarna, för att sen gå ut och ta ett glas vin med en vän. Hoppas att ni alla får en mysig torsdag kväll! ♥


19:e dec



Limited edition



Konst är inte alltid det lättaste att ta till sig. Oftast är det heller inte helt enkelt att få tag på. Att gå om kring och verka djup på stiffa gallerier är definitivt inte min melodi. Däremot har jag faktiskt inget emot att köpa konst på nätet, eller handarbete för den delen heller, något som lucka 19 bevisar. Klicka på bilden och se den enorma kreativiteten som finns världen över!

Why not buy art over the internet? Click on the picture and let me show you how it works!


Världens önskelista



Gifts from the world


Jag har två systrar, som båda är spridda över världen. Min storasyster bor sedan länge i USA och den lilla flyttade i höstas till Paris. Har nu fått förfrågan vad jag önskar mig i julklapp av dem båda, så jag tänkte passa på att önska mig lokala härligheter.

Från Tomten i väst så önskar jag mig ett par svarta ballerinaskor med gulddetaljer från
Tory Burch. Och i den fransktalande Tomtens säck önskar jag att det ligger macarons (marängkakor) från Ladurée. Hoppas nu bara att jag har varit tillräckligt snäll! ♥


I'm done



Sophie's Shopping


Då var
klapparna avklarade. Skönt! Det gäller att vara effektiv när det kommer till julshopping. Jag är ju som sagt inte den personen som uppskattar allt för trånga och varma utrymmen fyllda med svettiga och stressiga människor. Så därför hade jag förberett mig genom att ha listat allt som skulle göras, för att sedan bocka av punkterna en efter en. Var nog inte ens ut mer än tre timmar, trots det hann jag t.o.m. med lite shopping åt mig själv. Var ju tvungen att köpa Mariah Carey's jul-CD, då den påminner mig om svunna tider som tonåring.

I'm done! And this is what Santa brought home for me to day. I just hade to buy the Mariah Carey's Christmas CD because it reminds me of when I was a teenager.


Klappjakt



Craig McDean - Kate Moss


Tänkte att jag idag skulle fixa klart julklappsshoppingen, så att jag slipper trängas med alla stressade själar i helgen. Men jag ska även försöka hinna med att förbereda julbaket till helgen, kanske blogga lite och göra mig redo för julen, med allt vad det innebär! Är du redo för julen och klar med klappjakten?

Today I'm buying the last Christmas presents for my family. Are you done with the shopping and ready for Christmas?


18:e dec



18:e dec Snowman charm - Juicy Couture


Varje gång jag är ute och reser så brukar jag köpa med mig hem något fint, gärna en lyxig väska eller ett par piffiga skor. Men varför inte satsa på något mer charmigt som minne? Spana in dagens lucka (kicka på bilden) så förstår ni nog vad jag menar!

A charming memory, click on the picture to see what I mean!


17:e dec



17:e dec SATC x 3


Att det figurerar en hel del skvaller runt den kommande SATC-filmen är ju inget nytt (PR-folket måste hoppa av glädje). Det senaste snacket om den kommande filmen är att det blir en trilogi. Vet inte vad jag ska tro. Men tills vi får klarhet i det hela så tycker jag att ni ska spana in dagens lucka! (Klicka på bilden!) ♥


16:e dec



Vogue then and now 

En last som jag har är dyra modemagasin, något som jag gärna ger till andra och även önskar mig själv. Oavsett om det är mode som ens hjärta slår lite extra för eller om det är bilsport så finns det en ordentlig uppsjö av tidningar att välja bland om man skulle vilja ge bort en... Klicka på bilden och spana in dagens julklapps tips! ♥


15:e dec



15:e dec


I den 14:e luckan var det en personlig Ipod, dvs. dagens blandband. För att göra den ännu mer personlig kan man fylla den med härliga minnen i form av bilder och musik. Klicka på dagens lucka och se mitt tips på skön musik att ladda Ipoden med. ♥


14:e dec



14 dec Ipod


Jag är precis som en karl när det kommer till tekniska prylar, desto fler finesser desto bättre. Men extra bra är det när man kan piffa till tekniken med en personlig touch, något som Apple har förstått charmen med och graverar in önskad text på din Ipod om du beställer den via nätet (klicka på bilden så leder den dig rätt). Me like! ♥


Busy, busy



Helgen har varit fullproppad med jobb och julstök. Därför har tyvärr min lilla julkalender blivit lidande, men misströsta inte för det! Under dagen kommer jag att publicera alla de saknade dagarna och julklappstipsen! ♥


Fin i rosa



Pink Lady

Jag fortsätter med minna drömmar om vår och varmare tider. Och önskar att jag fick vara The Pink Lady på någon härligt glamourös fest någon stans närmare ekvatorn än vad jag befinner mig just nu. Ge mig mer värme, sol och glamour och varför inte denna outfit! Klänning: DKNY, skor: Christian Louboutin och mitt favorit rouge från Chanel.

Give me heat, the sun and more glamour, and why not this lovely outfit and you would really make my day! Dress: DKNY, shoes: Christian Louboutin and my favourite rouge from Chanel.


Mönstrat till max



Steven Meisel


Kylan nu har kommit till Stockholm och julkänslan börjar komma krypande i samma takt som ett tunt, tunt lager med vita flingor lägger sig över staden. Trots detta kan jag inte låta bli att fantisera om vår och frossa i det kommande vårmodet. Något som italienska Vogue tillåter mig att göra med hjälp av dessa härliga bilder tagna av Steven Meisel. Jag drömmer om romantiskt blommiga klänningar och kvinnliga snitt. Vad vill du se i vår?

I'm dreaming about spring and flowered dresses when I see this gorgeous pictures by Steven Meisel for Vogue Italia. What are you dreaming about this spring?


13:e dec



13: dec Lucia


Parlez vous français? Svarar du nej på denna fråga är dagens lucka (kicka på bilden) något för dig och finns och köpa hos Fred Flare.

 Parlez vous français? If your reply is no click on the picture to see the answer to your problem, which you can find at Fred Flare.


The outfit



H&M klänning och Chanel halsband


Lovade igår att lägga upp bilder på min
bloggdrinks-outfit och här är den! Klänningen är rätt ny och kommer från H&M's Trendavdelning. Tycket den hade en skön 20-talsstil över sig med den underbara dubbla kragen, de plisserade detaljerna på framsidan och på ärmarna. För att inte tala om under-knät-längden och den relativt raka modellen (tog en stl större än vad jag brukar ha för att den skulle hänga så fritt som möjligt). Fråga mig inte varför men jag får lite Karl Lagerfeld-vibbar av den. Med tanke på Karl så grävde jag djupt i mina smyckeskrin och hittade ett av mina gamla Chanel halsband. Till det hela hade jag även min svarta Miu Miu väska och Acnes svarta Pistol boots, för att ta udden av det gulliga i klänningen.

This is what I wore at our bloggdrink the other day, dress from H&M Trend, Chanel necklace (not seen at the picture Miu Miu bag and Acne Pistol boots).


12:e dec



Mert and Marcus


Kvällen blev inte riktigt som jag hade planerat. Mötte upp min karl som var på stan och letade julklappar, vilket ledde till en drink på Sturehof och sedan middag på Annakhan. Så bättre sent än aldrig, här kommer lucka nummer tolv!

Jag vet inte hur många Gram denna julklapp kan tänkas väga, men två saker vet jag och det är att den håller dig eller din karl garanterat både var och snygg i vinter! (Klicka på bilden och se vad dagens lucka tipsar om.)

I don't know the weight of this Christmas gift is, but I do know that it will defiantly keep you our your man warm this winter. (Click on the picture to find out what I'm talking about.)


Dagen



Steven Meisel

Är mer eller mindre ledig idag, men det betyder inte att jag är mindre sysslolös för det...


Möte
: Hälsa på
Stina och söta lilla Maja.

Läsa: Underlag för morgondagens möte och senaste numret av Vogue UK.

Njuta av: Solen som jag inte har sett på flera veckor.

Piffa till: Sätta upp julstjärnorna, som jag ännu inte har hunnit med.

Måste: Rensa här hemma!

Så klart: Blogga, titta in senare för dagen lucka i julkalendern och bilder från gårdagens bloggdrink. ♥


Smyckad



Smyckad - smycken - jewellerys


Smycken och accessoarer kan göra otroligt mycket för en outfit. Som igår kväll på bloggdrinken, då jag hade en enkel svart klänning från H&M och ett halsband från Chanel (bilder kommer senare idag). Fick så många snälla och söta kommentarer för min outfit. Thanks girls! Här är fyra exempel på smycken som garanterat drar åt sig uppmärksamheten. 1. Örhängen Ericson Beamon, 2. cocktailring Kara Ross, 3. armband YSL, 4. Halsband Paul and Joe.  Men observera att dessa bör bäras var och en för sig och inte alla på samma gång då det är lätt att en julgranseffekt uppstår!

Beautiful jewellery is a good way to get peoples attentions and here are four examples on how to get people to notice you. 1 Earrings Ericson Beamon, 2. ring Kara Ross, 3. bracelet YSL, 4. necklase Paul and Joe. But please don't over do it by wearing them all at the same time! You don't want to look like a Christmas tree just yet!


Bloggdrink



Bloggdrink san Leandro 071211


Är precis hem kommen från en super lyckad
bloggdrinkSan Leandro. Just nu är jag trött, mätt och glad. Lovar att berätta mer om kvällens bravader imorgon! ♥


11:e dec



Eugenio Recuenco - Sleeping beauty 11 dec

Skönhet kommer inifrån sägs det. Men ibland kan man behöva lite hjälp på traven för att kunna sova som en prinsessa. Öppna lucka (klicka på bilden) och se dagens julklappstips!

Are you a sleeping beauty? If not click on the picture!


10:e dec



10:e dec


Själv har jag i år riktigt svårt att hitta den där rätta julkänslan. Vet inte om det har att göra med vädret eller om det är så att jag inte riktigt hinner med att känna efter. Hade ju hoppats på att det här med att knåpa ihop en adventskalender skulle bidra med sitt, men icke sa Nicke! Men jag har inte gett upp hoppet om att den rätta julkänslan ska infinna sig, så med hjälp av dagens lucka (kicka på bilden) och lite annat smått och gott (i år blir det köpedeg för min del), så hoppas jag att dofterna av jul ska få mig på rätt spår!

Maybe this (click on the picture) can get me in the right Christmas mood.


Nya krafter



Nihat Odabasi


Nä, min dator har inte krånglat denna helg utan jag har faktiskt gjort ett medvetet val genom att hålla mig borta från min vän burken. Förra veckan var en riktigt tuff vecka både fysiskt och psykiskt. Kände att jag behövde lägga lite tid på mig själv, min familj och mina vänner och på så sätt hämta ny energi. Helgen bjöd både på besök på IKEA med min bästis, promenad på Ulriksdal med pojkvännen och julpyssel här hemma. Så nu är jag tillbaka med nya krafter! ♥


7:e dec



7:e dec SATC-trailer


Egentligen skulle innehållet av dagens lucka sett helt annorlunda ut, men så trillade jag av en slump på... Ja, hata mig om du vill, för här är det spolier alert på hög nivå av kommande Sex and the City filmen. Klicka på bilden om du vill se mer! Jag säger bara: Ååååå vad jag längtar!

This is a spoiler alert if you are a Sex and the City fan, click on the picture to see what I mean!


Idol fin



Girly girly


Antar att många av er där ute sitter som klistrade vid tv-apparaterna vi det här laget, själv sitter jag och hackar framför datorn (dock med teven i bakgrunden, måste ju veta vem som vinner Idol) efter en lång dag på jobbet. Hade jag inte varit helt slut, så skulle det ha varit trevligt att ta ett glas vin med tjejerna i denna outfit: Klänning: Prada, skor Bottega Veneta och väska från Lulu Guinness. Hoppas att ni har en super mysig kväll!

The grand finale of the Swedish Idol is on the telly right now, but I would rather have a drink with the girls, (and wear something like this: dress: Prada, shoes: Bottega Veneta and bag: Lulu Guinness) if just wasn't so tired after a log day at work. Hope you all will have a lovely evening!


Sophie wants



Sophie's Choice - Lanvin top


Vet att jag
inte är ensam om att sukta efter Lanvins underbart charmiga små toppar. Har varit inne på om man kanske ska knåpa ihop sin egen look-alike, men nu har Asos kommit med sin egen budgettolkning. Fast åt andra sidan, det finns ju inget som går upp emot originalet!

Nothing can compare to the original!


Vem där?



Who's that girl? - Raymon Meier


Nä, jag syftar inte på det där spelet som man hade när man var liten, utan på dessa underbara bilder tagna av Raymon Meier för New York Times modemagasin Tmagazine. Ser ni vem modellen är? Om inte spana in alla bilderna här!

Can you tell who the girl is on the beautiful photos shoot by Raymon Meier? If don't cheek it out right here!


6:dec



A clue


Bilden ovan ger en vag ledtråd om vad som gömmer sig bakom lucka numer sex. Jag kan säga så mycket som så, att ibland är det faktiskt ytan som avgör när det kommer till val av vissa produkter. I detta fall så gör det ju inte så mycket att man är ytlig, då man inte blir ruinerad på kuppen om man köper en av dessa två (klicka på bilden så förstår du vad jag menar).

Click on the picture and find out what the clue means!


5:dec



5 dec Knep och knåp


Alla klappar behöver inte kosta skjortan, spana in dagens lucka (kicka på bilden) och få lite tips på vad du själv kan knåpa ihop!

Christmas gifts don't have to be expensive, click on the picture and get inspired!


Vårens skor



Carrie's new shoes


Kommer ni ihåg mitt inlägg där jag smygtittade på vårens kommande skor? Skrev då om Proenza Schouler skor som jag tyckte såg ut som en glamourös Karlsson's blandning (på et positivt sätt) och fortfarande tycker. Såg dessa bilder från inspelningarna av SATC-filmen här om dagen och upptäckte att Carrie hade just dessa skor. Måste säga att jag tycker att hon bar upp dem på ett förträffligt bra sätt och mycket är väl tack vare Patricia Field.

Carrie is wearing s/s 08 Proenza Schouler shoes in the upcoming SATC-movie.


Art deco 2007



Marc Jacobs art deco bag


Det är väl bara att inse att det blir nog ingen vit ju i år. Men man får väl se det hela från den ljusa sidan, vi slipper alla stora och otympliga dunjackor och klumpiga vinterkängor! Själv hade jag gärna tex. tolkat Marc Jacobs super fina art deco väska a la 07 på detta sättet då vinterkylan lyser med sin frånvaro. Jeans: Stella McCartney, jacka: See by Chloe, sko: LK Bennett och väska Marc Jacobs.

This is how I would match Marc Jacobs lovely art deco bag a la 2007 style: Jeans: Stella McCartney, jacket: See by Chloe, shoe: LK Bennett and last but not least the bag from Marc Jacobs.


4:e december



4:e dec


Dagens lucka handlar om lyxig skönhet. Har du runt 2000 kr över så kan denna lilla burk bli din. Klicka på bilden för att se vad dagens lucka har att bjuda på!


Click on the picture to see what the advent calendar is is offering today. If you have $320 left the gift can be yours!


Vogue 2008



Vogue UK Jan-08 Eva Green

Brittiska Vogue startar det nya året med att låta Eva Green pryda omslaget. Måste säga att det ser riktigt lovande ut, speciellt med tanke på den ljuvliga Prada klänningen som Eva har på sig.

Vogue UK is starting the new year with Eva Green. It looks promising, especially with that beautiful Prada dress that she is wearing. ♥


Tävling



Fashion night - bloggdrink - tävling

Nu börjar den kommande Bloggdrinken närma sig med stormsteg. Jag och Amanda ger nu dig chansen att få komma på vår omtalade Bloggdrink. Det spelar ingen roll om du har en blogg eller inte. Det viktiga är att du har möjligheten att vara i Sthlm kvällstid tisdagen den 11 dec. Skriv en motivering varför just du ska vinna. Tävlingen avgörs på fredag och då kommer två lyckliga vinnare att utses. 18-års åldersgräns gäller. Lycka till! ♥


3:e december



Sophie's adventskalender 2007


Bättre sent än aldrig! Klart att vi som är lite äldre än Bolibompas målgrupp också ska ha en adventskalender och den hittar ni här hos Sophie's Fashion. Varje dag fram till jul kommer ni att hitta julklappstips, vackra bilder och massor av annat smått och gott som gömmer sig bakom luckorna. Dagens lucka vänder sig till er villrådiga män som än så länge inte har kommit på vad ni ska ge kvinnan i ert liv i julklapp. Klicka på lucka nummer tre och se vad som gömmer sig där bakom!

An advent calendar is not only for children, from now on until Christmas I will give you tips on gifts, beautiful pictures and lots more here at Sophie's advent calendar. Today's door is for all the men out there who hasn't got a clue what to give there wife's in Christmas present. Just click on today's door and see what's hiding behind it.


Julstök



Målar om


Jag vet inte om man ska kalla det för julstök eller inte, men här hemma håller vi just nu på och målar om. Nä, nu ljög jag, vi har inte kommit till själva målningen ännu. Vi spacklar och slipar just nu, dvs. vi håller på med den tråkiga biten med att måla om. Vardagsrum och sovrum ska gå i Stockholmsvitt, kanske inte världens mest exalterande färg, men en bra grundfärg att matcha vår i övrigt rätt färgglada inredning till.  Vad gör ni själva så här på första advent? ♥


RSS 2.0