Späckat schema


Jag har en lång dag framför mig och som ni ser så är jag uppe i ottan. Anledningen till detta är att jag tänkte fynda på Casalls utförsäljning som slår upp portarna kl 07.00. Normalt sett gillar jag inte det där mer reor eller med utförsäljningar. Jag gillar heller inte att köpa trista saker så som sportbehåar och trista träningsredskap för hutlösa priser, så jag tänkte passa på och förhoppningsvis göra några fynd idag.


Annars så står det jobb, jobb och ännu mer jobb på planeringen. Avsluta dagen tänkte jag göra tillsammans med en kollega, då vi ska spana in hur slingan vi ska springa på Vårruset ser ut. Hoppas att ni också år en toppen dag!


I have a busy day a head of me today.


Till lilla mor 

Jag hoppas att det inte var någon av er där ute som glömde bort er lilla mamma igår! Själv plockade jag Liljekonvaljer på landet och gav henne en ljuvligt doftande bukett. Och så fick hon Lip Injection från Too Faced, precis som hon önskade sig. Så nu ska det bli roligt att höra hennes utlåtande om denna produkt håller det den lovar.


Hope you didn't forgot about your little mum yesterday. I gave my mum a bouquet of Lily of the Valley and Lip Injection from Too Faced.


Pat for M&S

Har ni hört på maken, Sex and the City stylisten Patricia Filed ska göra en kollektion för Marks and Spencer. Kollektionen kommer att innefatta 35 olika plagg och accessoarer och kommer att börja säljas i MS egna butiker samt i deras webbutik i oktober. Måste säga att det var ett rätt otippat samarbete.


Have you heard that the Sex and the City stylist Patricia Filed will make a collection for Marks and Spencer? Yes it's true! You will find the 35 pieces collection in the shops in October. Quite an unexpected collaboration if I might say so.


Wow igen!

Wow igen sager jag bara! Tänk att lilla jag åter igen har fått turen att få figurera i Sofis Mode, tack Karolina (och Emma)! Tidningen hittar ni ute i butik från och med i morgon.


Wow! I'm in the upcoming issue of Sofis Mode, again!


Min helg

Tog med mig min bästa kompis ut till landet för lite skön avkoppling denna helg. Största tiden spenderade vi ute på altanen och njöt av solen, men vi hann även med härliga promenader och melodifestivalen. En toppen helg med andra ord!


Me and my best friend spend the weekend at the country side. A great weekend in other words!


Love, love, loveJag finner inga ord! För hur ljuvlig var inte Kristin Davis klänning?!
I just love Kristin Davis dress!

Till stranden och festen

En klänning och två tillfällen - stranden och festen. Att packa lätt är en konstart jag inte besitter. Jag inbillar mig att den kommer med åldern, så fram till dess så kan jag ju fundera lite på hur man kan använda en klänning mer än en gång på resan. Klänning: Diane von Furstenberg - på stranden, skor: Giuseppe Zanotti, hatt: Lola, - på festen, skor: Nine West och väska: Chanel.


One dress two occasions - the beach and the party. I'm not so good at packing light, something that I imagine comes with age. So until then I have to figure it out how to do it. Dress: Diane von Furstenberg - at the beach, shoes: Giuseppe Zanotti, hat: Lola, - at the party, shoes: Nine West and bag: Chanel.


Svensk talang


Jag har sagt det förut, jag är inget fan av svenska Elle - upplever den som en blek kopia av sina systertidningar världen över. Och jag vet att jag
inte är ensam om denna åsikt. Men jag måste säga att det är väldigt roligt att se att de då och då rycker upp sig och plockar upp de talangerna som finns inom rikes gränser. Ett bra exempel på det är Oscar Falk med dessa ljuvliga bilder för Elle.


The Swedish Elle magazine can be really dull, especially if you compare it to other Elle magazines around the world. But sometimes they get it right and these pictures by Oscar Falk are a good example of just that.


Permanenta fransar


En av anledningarna till min frånvaro har bl.a. varit att nu har bröllopsbestyren dragit igång på riktigt, så nu skulle jag behöva er hjälp. (Bröllopet är visserligen inte för ens i september, men det är mycket som ska fixas innan det.)


Tyvärr är jag en av dem tjejerna som Mother Nature glömde när det kommer till ögonfransar. De är både rätt ljusa och tunna och inte kan jag skryta med någon direkt längd heller. För något år sedan visade Sofis Mode ett inslag om permanenta lösögonfransar. Permanenta och permanenta, de sitter vist fast i en månad eller två. Såg resultatet live på Sofie när hon hade gjort det och det så riktigt verkligt ut. Något som hänger ihop med att varje frans fästs för sig själv på den egna fransen. Så jag undrar nu om det är någon av er kära läsare som har testat dessa fransar och om ni har något bra tips på en salong i Stockholm som gör dessa?


Mother Nature never blessed me with thick and dark eyelashes. So now I'm wondering if you have tried permanent and fake eyelashes and if you have any tips on where you can have them made in Stockholm?


FrånvarandeJag vet att jag har varit lite frånvarande de senaste dagarna, något som jag ska försöka ändra på denna kommande vecka. God natt och sov gott girls, så ses vi imorgon!


I know I've been a bit absent this past few days, something that I will try to change this week. So good night and see you tomorrow girls!


The Shoes


Och här är då mina Prada skor som jag köpte i Paris. Nu är det bara klänningen som saknas. (Jag och mitt Photoshop har inte varit de bästa vännerna den senaste veckan, så ledsen girls att ni har fått vänta på detta inlägg.)


And here are my shoes that I bought in Paris. Now I'm just missing the dress.


Vintage shopping


Önskar att jag hade mer tid och tålamod för secondhandshopping. Men nu har
Elle.com gjort det lättare för oss med pressade tidsscheman och listat några av världens bästa secondhandbutiker. Spana in listan här.


I wish I had more time and patience for vintage shopping. But now Elle.com has made it easier for us with little time on our hands. Check out there list with first-class vitageshops around the world right here.


Topshop tolkar


Tycker visserligen inte att något går upp emot originalet, men samtidigt är det kul att se kedjor så som
Topshop vågar sig på att inspireras av Balenciagas lite extrema blomsterprakt.


Nothing can compare to the original. But in the same way its fun to see how the high streets brands gets inspired by the big fashion houses like Balenciaga.


Det kommer meraLedsen att ni har fått vänta. Det utlovade skoinlägget fortsätter senare idag, så kika in då! ♥


SATC premiär


Jag kan slå vad om att inom ett par timmar så kommer vi att se dessa bilder från London och Sex and the city filmprämiären runt om på diverse bloggar. Vanligtvis brukar jag inte vilja publicera inlägg som garanterat 50 % av alla svenska "modebloggar" skriver om, men denna gång skiter jag faktiskt i det. För hur underbart härligt är det inte att vår efterlängtade film äntligen har haft premiär. Som vi har längtat, eller hur tjejer. Och som grädde på moset så dyker vår älskade Sarah Jessica Parker upp i en blåsa som får en annan att bli grön av avund. För att inte tala om hatten, som är att to-die-for!


At last! Today the SATC movie hade it's première in London and the girls looks fab as usual.


Min helgPrecis som många andra helglediga svenskar så har jag spenderat den gångna helgen i solen, närmare bestämt på verandan på landet med en hög tidningar och ett glas rosé i handen. Det kan inte bli bättre!


I spended my last weekend at the country house, with a pile of magazines and some rosé wine in the sun. Not much can measure up to that! ♥


TillfredställdVarken Christian, Manolo eller Jimmy kunde tillfredställa mina begär eller
behov i Paris. Men det kunde Prada! Vad kan det vara...


Nor Christian, Manolo or Jimmy could satisfy my needs and desires in Paris. But Prada could! What can it be... ♥


Tack!

 

Igår godkände jag över 150 underbart söta små kommentarer som har trillat in medan jag har varit borta. Ett stor TACK till er alla! Jag uppskattar vart enda en av dem! (Dock inte dem med reklam för ditten och datten, så de godkänner jag inte.)


Självklart kommer jag att ger er en detaljerad reseskildring av min vistelse i Paris, med shoppingtips och härliga bilder. Men det får ni ge er till tåls med, för nu ska jag ut och njuta av den strålande solen som just nu befinner sig över Stockholm. Hoppas att ni alla får en toppen lördag!


Thanks for all of your sweet comments that you have left here at my blog meanwhile I was gone. I appreciate every single one of them!


Day and NightDet är inte alltid man hinner hem efter jobbet för att svida om till kvällens stass. Så varför inte satsa på en Fredags Fin outfit som både funkar på kontoret och i baren. Men det hänger på accessoarerna. Dag - skor: Giuseppe Zanotti, väska: YSL - klänning: Azzaro - Natt - skor: Sergio Rossi och väska Luella.


It's all about the accessories, if you would like to manage a whole Fabulous Friday. Day - shoes: Giuseppe Zanotti, bag: YSL - dress: Azzaro - Night - shoes: Sergio Rossi and bag Luella. ♥


RSS 2.0