Söndagsmiddag

När jag var liten så tog min pappa ofta vår familj ut på söndagsmiddag efter att vi hade varit landet. Gärna italienare och Östregök var en uppskattad favorit. Det var tider det. Själv är man gräs änka i idag, då maken har tagit en tripp ut på landet. Men skulle någon få för sig att bjuda ut mig i kväll så hade jag gärna tagit på mig denna outfit.


If somebody would ask me out for a Sunday dinner tonight, I would love to wear something like this.


More black and gold

Att jag gillar guld och svart ihop är ju inget nytt. Med tanke på mitt förra inlägg så kom jag på att jag faktiskt redan har svarta väskor med guldnitar på där hemma i garderoben och här är två exemplar från min garderob. Den undre svarta i mocka från Via Repubblica är ett fynd som jag gjorde på Selfridges i London för sju år sedan och den lilla i lack hittade jag i höstas på Gina Tricot. Den som spar hon har.


I do like black bags with gold studs. Here are two examples of that from my closet.


The it-bags comeback?

Snyggt jobbat MK! Gillar de runda solglasögonen (dock inte färgen), för att inte tala om den grymma väskan från Alexander Wang's kommande höstkollektion. Gudomlig!  På senare tid har man ju pratat om att skorna har tagit väskans status på modescenen. För alla kommer väl ihåg it-väskans hype? Men frågan är om inte Mr Wang har klarat av att bryta denna trend till hösten. Själv kommer jag i alla fall sukta efter Alexander Wang's dyrgrip i höst.


Nice work MK! Like the round sunglasses (maybe not the colour thought) and love the Alexander Wang bag. Jealous, me?! Where did you get that from? ♥


Love
Photo: Sophie's Fashion

...and tomorrow. ♥

Oh la la monsieur TellierSong of the day


Ikväll har jag en date med Sebastian Tellier på Debaser. Syns vi där eller?

I'm having a date with Sebastian Tellier at Debaser tonight. Will I see you there?
(Btw click on the pic!)


Blue Beauties

Fyra blå skönheter i mocka. Four blue beauties in suede.

1
Nicholas Kirkwood
2 Fendi
3 Fendi
4 Nicholas Kirkwood

 


Första februari


Ny månad, nya tag - känns nästan lite klychigt att säga så, men tillbaka är jag. Sitter just nu i köket och njuter av min ensamhet tillsammans med ett gäng dumplings, sojabönor och Detektivbyrån. (Intresseklubben antecknar förbrilt, hoppas jag...)


Jag skulle vilja tacka er alla mina kära läsare för alla era otroligt finna, stöttande och uttömmande kommentarer på mitt förra inlägg. Så kul att höra era åsikter för en gång skull (här på bloggen kan det ju bli rätt ensamt och egocentriskt ibland)! Det uppskattas verkligen från min sida ska ni veta.


Att sluta blogga har aldrig varit ett alternativ, men att utvecklas är det som har varit min drivkraft. Därför har jag nu beslutat mig för att låta Sophie's Fashion fortsätta sin vandring inom modeindustrins förunderliga värld. Medan den andra Sophie beger sig på upptäcktsfärd ut i världen och ni är mer än välkomna att följa med. Jag lovar att säga till när sidan är uppe och redo för besökare.


Kram Sophie♥


RSS 2.0