Kulturella Riche


Stockholm Fashion Week (nr 2) närmar sig med stormsteg. Vet inte hur mycket jag kommer hinna med att se. Men jag kommer definitivt spana in
Marcus Palmqvist fotoutställning med Jojo&Malou i Riche's lilla bar. Kommer nog inte bli så svårt att klämma in i planeringen, då Lilla Baren till hör en av mina favoriter. Se ovan för några smakprov.


"London based Swedish design duo, Jojo&Malou will stage an exhibition at Riche's Lilla Baren with photographer Marcus Palmqvist from Tuesday 12th August for a month."


Den eviga frågan
Ikväll är tvättstugan bokad, något som tydligt märks i min garderob, speciellt när frågan "Vad ska jag ta på mig?" har poppat upp varje morgon de senaste dagarna.


The eternal question - What shall I wear? Lucky for me I have a laundry appointment tonight.


Illustrerande

Igår pratade jag om vad man kan skapa med papper och penna. Men vackra ord är inte allt som kan fastna på ett papper, även vackra illustrationer. Lovisa Burfitt är en kvinna som kan konsten med att föra pennan över pappret och få fram fantastiska resultat, se ovan.


När jag var liten ritade jag varje dag. Så fort jag kom hem från dagis så var det bara mitt ritbord (egentligen matsalsbordet) som gällde fram till läggdags för min del. Bilden i skolan gick som en dans, men tyvärr är det allt för länge sedan som jag använde mig av min dåvarande talang. Trots att jag känner mig rätt ringrostig när det kommer till att teckna så har jag lovat mig själv att plocka upp och vårda min konstnärliga sida. Detta kommer ni framöver att se små prov på här på bloggen, så håll ögonen öppna.


Drawing is another thing that you can do with a piece of paper. Something that Lovisa Burfitt is really good at.


Love letters

Det finns inget härligare än att få ett handskrivet brev från de man håller av, speciellt i dagens högteknologiska samhälle. Det behöver inte ens vara ett brev, en komihåglapp kan vara minst lika underbar. Kom ihåg det nästa gång du håller en penna!


There is nothing better then handwritten letters and notes from those you care for. Remember that the next time you are holding a pen!


Njuter

Nä, jag har varken dött eller gått under jorden. Jag njuter bara av vad livet har att erbjuda mig.

No, I've haven't vanished, I'm just enjoying life.


RSS 2.0