Apor och bananerSteven Meisel for Prada Spring 2011 ad Campaign 3Steven Meisel for Prada Spring 2011 ad Campaign 1Steven Meisel for Prada Spring 2011 ad Campaign 2Steven Meisel for Prada Spring 2011 ad Campaign 4Hade jag varit gjord av pengar och hade jag inte så många andra hål som jag behövde stoppa pengarna i, så skulle jag köpa hela Prada’s kommande vårkollektion. Jag älskar färgerna lekfullheten i kombination med de kvinnliga snitten. För att inte tala om det absolut bästa – mönstren. Apor och bananer vem kan tacka nej till det? Inte jag i alla fal!

Prada’s spring 2011 ad Campaign shot by Steven Meisel.


Tom Ford ss 2011Steven Meisel for Vogue US Dec 2010 - Tom Ford ss 2011

Allt som Tom Ford tar på förvandlas till gul och hans nya och kommande vårkollektion är inget undantag. Jag älskar det jag ser! Bilder av Steven Meisel för Vogue US Dec 2010.

Everything Tom Ford touches turns in to gold and his new ss 2011 collection is no exception. I love it! Pictures by Steven Meisel for Vogue US Dec 2010.


Oh la la Lanvin

Om två timmar slår HM upp portarna till sitt samarbete med Lanvin för allmänheten, både på nätet och i några få butiker världen över. Till hör du den skaran som kommer köa utanför någon av butikerna eller vågar du chansa på att HM’s nätbutik håller måtten och inte kraschar i år igen?

Själv har jag inte möjlighet till att göra varken bu eller bä, men då jag har turen att ha en
syster som kommer att vara en av de tappra och stå i kö. Så nu håller jag tummarna för att hon åtminstone hinner med att norpa åt sig ett par solglasögon åt mig. Lycka till Syster Yster! ♥


Lanvin for HM hiver 2010


Nä, nu för 17 gubbar måste jag ta mig i kragen innan Sophie’s Fashion förvandlas till en ouppdaterad inrdeningsblogg! Jag kan inte nog tjata om det, men jag önskar att mitt dygn hade fler timmar än bra 24 och att min energi räckte till det dubbla. Jag har tex. inte ens orkat bry mig om att blogga om HM’s samarbete med Lanvin. Känner att det finns så många där ute som gör det så mycket bättre, för att inte tala om fortare. Vill ju inte vara en i mängden av modebloggar som sitter och rapar samma info om och om igen. Men nu kan jag inte hålla mig, när jag hittade dessa härliga bilder från
Lanvin för HM visningen i New York. ♥


My dream office

Igår hade jag fem minuter över mellan dammsugningen, tvätten och allt annat som måste göras här hemma. Då passade jag på att luta mig tillbaka tillsammans med
Residence’s november nummer och hittade mitt drömkontor. Har länge varit sugen på en zebramatta och kombinationen av den svarta Sjuan stolen i skinn, det njurformade teakskrivbordet och mattan är klockren.

My dream office - I love the combination with the zebra carpet, the desk and the Arne Jacobsen chair. Picture from Residence nr 11 2010.


Sophie's Fashion 5 år
Det är otroligt vad tiden går fort och fem år har bara svischat förbi. Att jag skulle hålla på och blogga så här länge hade jag aldrig trott när jag startade Sophie’s Fashion. Mycket har hänt sen dess och mer lär det bli. Hoppas att ni hänger med mig i minst fem år till!

Kram Sophie

Congratulations, Sophie’s Fashion is turning five years today!


Våra nya 7:an stolarOur new 7 chairs - colourful home
Här kommer de utlovade bilderna på
våra nya Sjuan stolar. (Så mycket till mode blogg, lovar att det ska bli bättring på det.) Tyvärr tycker jag inte att färgerna helt kommer till sin rätt på bilderna. Försökte fixa till dem i PS, men jag fick aldrig riktigt till den rätta tonen. Tänk er att stolarna går i mer gråa toner än rena pasteller. Eller som min man uttrycker det – lingon och blåbär med mjölk-färger. Hur som helst så är vi supernöjda, trots att vi ännu inte har bestämt oss för vilken typ av bord våra nya stolar ska få kampa ihop med. Ett senare problem helt enkelt (vi har ju faktiskt redan ett helt fungerande matbord), då det är rätt mycket annat som står på inköpslistan till vår nya lägenhet. Men jag klagar inte, skulle mer kalla det för lyxproblem.

Our new 7 chairs with a customise colour spectra. We are so pleased.


Ordning och reda


Denna helg är jag man free, då maken har beslutat sig för att titta till vårt landställe. Jag tillhör skaran som har ett relativt stor behov av me-time och tackar inte nej till en ensam helg i stan. Förutom att njuta genom att spela så högt jag kan på stereon, ta långa bad, måla naglarna och träffa vänner, så tänkte jag organisera bland mina skor (har länge sagt att jag ska fota alla mina skor, så jag vet vad som finns i kartongerna) och möblera om i köket. Denna helg ska gå i organisationens tecken.

Btw, har jag sagt att
våra sjuan stolar har kommit? Vi är så nöjda! Jag lovar att lägga upp bilder senare så får ni se. Ha en härlig lördag!

Kram Sophie♥


Grön kärlek på längden 

 

Det var någon gång i våras som min besatthet av färgen grönt satte in. Trodde då det mest berodde på att jag längtade efter grönska och värme. Men nu när sommaren har passerat och vintern är nära är min besatthet fortfarande bestående. Det är nästan så att man kan börja kalla det kärlek, tror jag. Och kärlek var det när jag såg dessa härliga gardiner. Älskar färgen, den hårda kappa, kantbanden, längden, ja allt! Frågan är nu bara om maken känner som jag…


Jimmy Ugg


Känner att jag har befunnit mig i min lilla flyttbubbla allt för länge. Extra tydligt blir det ju när man hittar samarbeten som detta mellan
Jimmy Choo och Ugg, som aldrig man har hört talas om! Inte att jag har stenkoll på allt som händer i modevärlden, men något borde man väl ha hört. Kan visserligen tycka att Jimmy Choo borde akta sig för att vattna ut sitt egna varumärke allt för mycket, med alla dessa samarbeten (HM, Hunter och nu Ugg). Men, men det säljer säkert och pengar är ju allt. Eller hur?

Anledningen till att jag ens hittade Ugg’s nya samarbete var för att jag kikade in på deras sida för att spana in deras modeller. Min Bally-kängor sjunger på sista refrängen (visserligen kan man både byta dragkedjan, plös, inner- och yttersulan, men det blir nästan lika dyrt som att köpa ett par nya) och i vinter skulle jag vilja ett par varma och sköna vinterskor som man bara kan hoppa i. Ugg’s är ju knappast de snyggaste vinterskorna man kan tänka sig. Denna vinter så är det dock värme och komforten jag vill åt. Är just nu inne på ett par Bailey Button i färgen chestnut, men vi får se va det blir. ♥


RSS 2.0