I love goodie bagsTänkte precis ta en snabb promenad runt Djurgården klockan 7.30 i morse för att sedan sätta mig på KB (Kungliga biblioteket i Humlegården) för att plugga, när telefonen ringde. Det var en av mina gamla barndomsvänner från mellanstadiet, som jag fortfarande håller kontakten med. Men som det nu var ett tag sedan jag såg. Hon jobbar som frilands stylist och har många järn i elden. Hon berättade att hon hade fixat en extra plats till mig på Gants pressvisning för hösten 06, idag klockan 12.00 och hon tycket att det var ett ypperligt tillfälle för oss att passa på att träffas och prata lite, dvs. förena nytta med nöje och det är ju precis min stil!

Gants pressvisning började redan vid Blasieholmshamnen vid Grand Hotell. Där väntade en båt som skulle ta oss till Gants huvudkontor som ligger precis in vid restaurang och hotell J vid Nacka strand. På båten serverades fräscha frukter, dricka och för den rätta amerikanska känslan serverades bla. mina favorit kakor Oreo. Solen strålade från klar himmel, med andra ord en perfekt dag för en liten båttur!

När vi kom fram serverades vi en härlig lunchbuffé samtidigt som vi fick se höstens kommande kollektion ifrån Gant (har redan spanat in en pälsväst i toscana lamm som skulle passa mig perfekt!) i form av en video som spelades upp på stor duk. Efter det var det mingel som gällde och vi fick passa på att klämma och ta på kollektionen. Eftersom min pojkvän äger två Gant butiker så känner jag flera av säljarna, så jag passade på att snacka lite skit med dom, medan min väninna var lite mer professionell och passade på att fundera ut vad hon skulle beställa till kommande jobb.

Alla som har varit på en pressvisning eller liknade vet att det bästa kommer alltid sist, dvs. ”goodie bagsen”. Denna gång innehållande två härliga frottéhandukar och ett par solglasögon i mörkt chokladbrunt a la Jackie Kennedy (som jag för övrigt senare idag spanade in NK och insåg till min stora glädje att jag precis hade fått ett par solglasögon för över 1500kr gratis! Spana in dom på Gants hemsida under eyewear), allt självklart ifrån Gant. Jag säger bara det: I love goodie bags! Ja, jag vet, jag är lätt köpt! Men jag gillar sådan där små ”överraskningar”! ♥


www.sophisticatedsophie.se


Sophisticated SophieLet your ring ring bling bling!Om du vill blinga din mobil, precis som Sofi Fahrman har gjort, så vet du väl vart du ska vända dig?! Nämligen till mig! Jag har bla. blinga två av Sofi Fahrmans mobiler och Marie Serneholts mobil. Så om du oxå vill ha stans mest glamourösaste mobil, blingad i enbart äkta Swarovskikristaller, gjort av mig, Sophisticated Sophie!

Hör av dig! Jag finns på www.sophisticatedsophie.se

I’m in loveJag finner inga ord för dessa underbara skapelser från Bruno Frisoni! ♥

Bruno Frisoni

www.sophisticatedsophie.se

Klackarna i fokus

www.sophisticatedsophie.se

Fler klänningarJa, ni har väl inte missat att det är klänningen som är denna sommarens stora måste i garderoben?! Den nya webbshoppen Branten har flera underbara klänningar att välja mellan inför denna sommar. Här är min personliga favorit från Baum und Pferdgarten. ♥

Branten

www.sophisticatedsophie.se


Vår i New YorkVår i NY

Så här härligt är det just nu NY! Skönt att kunna trösta sig med att man ska dit om ett par veckor, med tanke på att snö blandat regn droppar utanför fönstert. ♥


www.sophiesticatedsophie.se

Object of my desireJa, man kan ju alltid drömma! Och just nu så finns denna underbara skapelse från Zac Posen i mina drömmar. Men om man skulle vilja förverkliga dom så får man punga ut med en hel del….. Finns att drägla över på net-a-porter. ♥


Rachel Blison i Zac Posen klänningZac Posen klänning


www.sophisticatedsophie.se


En riktig bag-ladyEn riktig bag-lady. Japp, that’s me! Älskar härliga väskor! Två av mina absoluta favorit märken när det kommer till väskor är Fendi och Yves Saint Laurent. Är fortfarande en sucker för Fendi´s baguetter och Yves Saint Laurent´s Mombasa väskor. Här är fyra av mina älsklingar som gömmer sig i min garderob. ♥

  

Mvh Sophisticated Sophie

En bra ursäktDetta eviga töande och regnandet är två ypperliga ursäkter för varför man ska få införskaffa sig ett par Pucci gummistövlar. Det gäller ju att se det positiva i det hela! Men om man inte gillar Pucci´s härligt färgade mönster så finns det mycket att välja på där ute!

Mvh Sophisticated Sophie


Vill bara klargöra en sakDet verkar som om det har uppstått en del missförstånd här på bloggen och jag skulle bara vilja klargöra dessa! Jag är Sophisticated Sophie och jag blingar mobiler med Swrovskikristaller. Jag är INTE Sofi Fahrman!

Jag vet att mitt val av bloggnamn (”Sophie´s Fashion”) påminner om Sofi Fahrman`s modeprogram ”Sofi´s mode”, men för den som har huvudet med sig kan lätt räkna ut att min blogg har funnits längre än Sofi´s modeprogram!

Jag har nyligen varit med på ”Sofi´s mode” med mina blingade mobiler. För den som missade det programmet så kommer jag att lägga upp det avsnittet på min hemsida.

Jag är alltså INTE Sofi Fahrman! Hon äger däremot två mobiler som jag har blingat åt henne och att jag har varit med hennes modeprogram och lite annat smått och gott!

Men om det är någon som behöver modetips och råd så ställer jag gärna upp och hjälper till trots att jag inte är Sofi Fahrman!


Mvh Sophisticated Sophie


RSS 2.0