Oändliga färgkombinationerVänskapstrådarFick lite dåligt samvete när jag läste Weronicas
inlägg om vänskapsarmband. (Tack för länken Weronica!:) Visserligen har jag börjat knyta, men det känns som om jag inte kommer någon vart. Har dock bara (nästan) mig själv att skylla. För så fort jag sätter igång med ett armband så kommer jag på en ytterligare färgkombination jag vill testa. Men jag får väl försöka och ta mig i kragen. Vänskapsarmband känns ju som en typ av armband man vill ha nu när man har lite färg på kroppen. Plus att jag har ju faktiskt släpat med mig min ciggarlåda både till, Skåne, Köpenhamn och nu till landet. Så nu får det vara slut på ursäkter. Här ska det knåpas! ♥


Kommentarer
Postat av: lilla.u

Pepp, pepp! Gör klart dem ...innan du börjar på nytt.

Det är ju så kul. Och avslappnande.

Nu sitter jag hela tiden och knyter samtidigt som jag socialiserar med vänner etc. Barnen undrar om tråden sitter fast på mina fingrar. Hahaha!

Lycka till & trevlig helg. Ulrika

Postat av: Annelie

ser fram emot att fa se resultatet :-) tack for din fina kommentar. Jag forsoker att kla mig som forr fast till en viss grans, maste fa kanna mig som mig aven fast jag ar gravid :-) koper bara storre storlekar pa Primark, dem gar upp till storlek 48 :-)

2011-08-05 @ 11:18:53
URL: http://anneliepop.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Det blir nog snyggt. Fin cigarrlåda också! :)

Ulrika

(tack för fina kommentarer hos mig också)

2011-08-05 @ 13:59:23
URL: http://seventeendoors.blogspot.com/
Postat av: Weronica - En mammas dag

Åh, sicken läcker bild! Jag har hittat ett litet lager med garner och sitter nu och tränar. Två armband har det blivit. Nu skall jag ge mig på lite fler trådar. En sak i taget. Heja dig!

2011-08-05 @ 17:46:06
URL: http://www.enmammasdag.com/weronica
Postat av: Sura tanten

Härlig låda! Ja, jag är nog också ungefär där. När jag kommit halvvägs inser jag att färgvalet inte varit det ultimata och måste börja om med just de ultimata färgerna...ha ha;)

2011-08-10 @ 08:44:31
URL: http://suratanten.blogs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0