Dress code

Det råder bröllopsyra bland mina vänner och inbjudningarna ha bara rasat in under sommaren. På de flesta står det kavaj, dvs. inget problem att hitta något som funkar. Men så damp det ner en inbjudan där det stod högtids dräkt. Kan ju tycka att det känns lite smått högtravande, speciellt med tanke på det varken flyter blått blod i den blivande bruden eller brudgummens ådror.

Men att gå på bröllop och klä upp sig är alltid roligt. Trots att jag har hela garderoben full av fina klänningar som skulle fungera alldeles utmärkt för ett bröllop, så måste jag nu ge mig ut och leta efter en hellång aftonklänning. Jag var från början inne på att sy något själv. Men den iden har jag totalt lagt på hyllan, då jag ville sy en klänning i smaragdgrönt. En färg som visst är totalt omodern i Stockholms tygaffärer. Tidigare i somras gjorde jag detta inspirationscollage. (Tanken var då som sagt inte att ha en grå klänning.) Jag gillar fortfarande tanken på chiffong, modellen och att sy någon form av kappa som man kan ha inomhus. Bröllopet är ju trots allt i oktober. Jag har några har några uppslag med klänningar så vi får se vad det blir. Men tips motages alltid med glädje. Jag har trots allt en månad kvar. ♥


Kommentarer
Postat av: Natalie

Du hittar säkert något som du kommer att vara smashing i! Vi har fina sidenklänningar från Malina (http://kotyr.se/eShop/malina.aspx) och jag kan tänka mig att klänningsmodellen Iman skulle vara underbar på dig! :)

2010-09-13 @ 10:21:26
URL: http://kotyrbloggen.se
Postat av: Annelie

Kolla www.coast-stores.com dem levererar till Sverige och ar ganska duktiga pa black tie events :-) sag att dem har tva grona klanningar med :-)

2010-09-13 @ 13:44:34
URL: http://anneliepop.blogg.se/
Postat av: Fanny

Klänningen på bilden i smaragdgrönt hade varit sjukt fint...

2010-09-13 @ 16:14:59
URL: http://fannysworld.blogg.se/
Postat av: Stina

Jag tycker det låter helt fantastiskt med högtidsdräkt! Visst kan jag förstå att det gör det hela lite mer komplicerat, men det är alltid kul med uppklädda människor. Med tanke på att maxiklänningar är trendiga nu så kanske det inte är omöjligt att hitta en fin långklänning i en vanlig butik? Asos har en hel del fint, prova exempelvis på att söka på "maxi silk".

2010-09-13 @ 16:49:42
URL: http://rubia.se
Postat av: Fanny

Vad roligt att få klä upp sig ordentligt! :) Kollade in sidan som Natalie länkade till och det fanns ju flera klänningar ifrån Malina som skulle vara jätte fina. Hoppas du hittar något du verkligen vill ha!Kram fannyf.webblogg.se

2010-09-13 @ 18:30:53
URL: http://fannyf.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0