No stripes today





Det blev inget Sonia Rykiel shoppande på HM för min del idag. Då jag just nu befinner mig på landet i ett snöigt Roslagen så satsade jag på webshoppen. Men innan jag ens fick komma in i shoppen (en och en halv timme efter själva släppet) så var både halsduken (som inte ens är så stor som modellens) och strumporna som jag ville ha slut. Antar att det helt enkelt inte var meningen att jag skulle ha de där randiga accessoarerna. Då HM inte klarar av att leverera teknik som håller så får vi andra köpa originalen. Ta det helt enkelt som ett tecken.

I couldn’t get in to HM’s online store this morning and when I finally did (one and half hour later) both the Sonia Rykiel scarf and the socks that I wanted was sold out. I take it as a sign that I should stick to the originals.



Uppdatering: Tack snälla för era kommentarer ang. påfyllningen av HM’s webbshop. Klickade igår hem en halsduk tack vare er!

Kommentarer
Postat av: Fanny

Du kunde ju ha bett mig! Typ allt fanns kvar här, bara en massa tanter i affären. Ja sjukt att man inte kom in online! Klockan 11 kom jag in online och kl 12 i riktiga butiken, fick slita åt mig en tröja som Beatas dotter Florence ville ha. Tröjan jag ville ha var för kort =(

Postat av: Stina

Trist! Fick inte heller tag på mina favoriter. De brukar fylla på webshoppen efter några dagar så om du är intresserad finns det nog fortfarande en chans. :)

2010-02-21 @ 01:04:11
URL: http://rubia.se
Postat av: Linda

Halsduken finns inne på shoppen nu igen.

2010-02-21 @ 10:38:53
URL: http://suratanten.blogs.se
Postat av: Fanny

Självklart! Du fattar inte hur mkt nachos vi har hemma nu haha! Är du i sverige nu? Mamma kommer ju hit på tisdag och ska shoppa haha, sen kommer emelie och liselotte ner och är här hela helgen =) pok

2010-02-21 @ 10:42:20
URL: http://fannysworld.blogg.se/
Postat av: Weronica - En mammas dag

Jag fick tips om att de har fått in lite scarfs igen, så jag klickade hem en i detta nu. Titta in så får du se om du får tag i någon. Ha en riktigt fin söndag!

2010-02-21 @ 11:59:05
URL: http://www.enmammasdag.com/weronica
Postat av: Sophie

Fanny: Nu vet du vad jag vill ha. Hinner ju själv aldrig gå i butiker nu mera, så finns de kvar i Götet så får du gärna köpa halsduken och strumporna till din stackars storasyster;) Japp, nu e jag hemma, hälsa mamsen!

Stina: Få kika in lite då och då antar jag. Tack för tipset!:)

Linda och Weronica: Tack för tipset tjejer! Ska genast kika in. Hoppas ni oxå får en mysig söndag!:)



Kram Sophie♥

2010-02-21 @ 12:30:43
URL: http://sophiesfashion.blogg.se/
Postat av: lisa

det sår att scarfen är 180x57 cm, ser ut som det är korrekt storlek som modellen har på sig...

2010-02-21 @ 20:05:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0