Style is forever

Ingen sann fashionista kan ha missat att en av modevärldens stora kreatörer har lämnat oss. Svt2 visade i helgen en gudomlig vacker dokumentär med Yves Saint Laurent. Missade du den så har du en andra chans ikväll kl. 00.10, dvs om du är en natt uggla. Eller så spanar du in den här.


Franska Elle var också snabba på att hedra designgeniet, så kvicka att de redan har hunnit dedicera sitt juli nummer till Yves Saint Laurent och hans många år i modebranschen. Och redan nu kan man hitta tidningen i butik i Frankrike. (Undrar om det inte kanske var så att den franska Elle-redaktionen hade fått vissa hintar om designerns tillstånd långt innan oss andra?)


The great Yves Saint Laurent has left us and the magazines has been really quick with their tributes to the fashion designer, especially French Elle with their July issue all ready in the stores. For you who understand French don't miss this gorgeous documentary, with and about Yves Saint Laurent. ♥


Kommentarer
Postat av: baby loonia

Må han vila i frid

Postat av: fashionholic

oj det var snabba ryck från Elle. Ha en härlig dag tjejen!

2008-06-11 @ 08:45:13
URL: http://fashionholic.blogg.se/
Postat av: Mimo

Franska ELLE kommer ut varje vecka och på så vis ligger de steget före att kunna vara snabba med att publicera (kvalitén på tidningen är dock sämre än till exempel svenska). Jag kommer att sakna YSL!

2008-06-11 @ 12:45:05
URL: http://mimostyle.webblogg.se/
Postat av: Sophie

Baby loonia: Ja, det får vi ju hoppas!

Fashionholic: Eller hur!

Mimo: Se där! Man lär sig något nytt varje dag!:) Me too!:(2008-06-11 @ 18:32:51
URL: http://sophiesfashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0