Shortsens big no no!Okej, alla som har varit inne på Ebbas blogg eller läser Sofis modesidor i Aftonbladet vet nog vid det här laget att det är modernt med shorts, både på sommaren och på vintern.....

Ja, ja smaken är väl som baken, personligen anser jag att alla kan inte bära shorts och speciellt inte om man inte vet hur de bör sitta för att på bästa sätt smickra kroppen. Och ska man envisas med att bära shorts även under vinterhalvåret så bör det göras med ett par heltäckande strumpbyxor, gärna i nära ton med shortsens färg. Alltså inte med hudfärgade nylonstrumpbyxor!

Just nu råder ett tajt byxmode, men detta är något som absolut inte gäller när det kommer till shortsmodet! Var i helgen på julbord med jobbet på Undici (super god mat, fint julbord med bra blandning av den svenska julmaten och det italienska köket, rekommenderar det varmt!). Några som också hade bjudigt sina anställda på julbord på Undici i lördags var MQ. MQ är väl inte direkt kända för sin urtrendiga stil, något som de antällda verkar kämpa hårt för att slå hål på den "myten". Det var många små Ebba-wana-bees med shorts och långt blonderat hår. Men det värsta var inte det super blonda och frissiga kalufserna, det var valet av storlek på shortsen! Hjääääälp, snälla gör något! Det såg ut som ett gäng med franska tävlingscyklister i sina cykelbyxor. Nej, förlåt jag menar shorts..... Och inte nog med det så hade de flesta matchat sina shorts med ett par blänkande och skinande nylonstrumpbyxor.

Så snälla ni där ute, som tänkte dra på er ett par av era sommarshorts, välj er outfit med omsorg för det finns sådana som jag som skrattar åt er okunskap och totala taktlöshet för vad som kan matchas och under vilken årstid.

    
Alla shortsen kan ni hitta på www.net-a-porter.com

Kommentarer
Postat av: sara

Hej Soffan...
Jag måste säga att jag håller med dig, vem som helst kan inte bara shorts och absolut inte hudfärgade nylonstrumpor på vintern överhuvudtaget (inte nån gång). Men när det är en person som passar i shorts är det grymt snyggt...
Kram Sara

2005-12-09 @ 06:19:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0