Här knåpas det!Bild: mylittlefisheyeshop
Nu har jag äntligen kommit igång med mitt vänskapsarmbandsknåpande (t.o.m. maken har fått ett armband!). Trust me, det är riktigt beroendeframkallande och så roligt! Känns som vi är ett litet gäng addicts där ute i bloggosfären. Weronica, Ulrika, Sura Tanten, Annixen, Anna, för att bara nämna några flitiga medsystrar, som passar på att knåpa nu när semestervädret inte visar sig från sin bästa sida. För er som inte är riktigt lika flinka eller helt enkelt inte har tid för handarbete så kan ni köpa er ett eller två armband av duktiga Ulrika.
Själv tänker jag ta konceptet vänskapsarmband lite längre och pimpa dem med nitar. Med inspiration från bilden ovan. Jag ska bara lära mig hur man gör andra mönster än bara sneda och v. Hojta gärna till om det är någon av er där ute som har tips på någon bra och pedagogisk nätguide för hur man gör lite mer avancerade mönster. ♥

Kommentarer
Postat av: Annelie

Ahhh, vad snyggt!!!!

ja, jag far kora vart jag vill nu, det ar bara reglerna man ska kunna, spelar ingen roll pa vilken sida man kor. ingen dum fraga alls, ur ska man veta om man inte fragar :-)

Postat av: LiseLotte

Va roligt att ha hittat hit. Såg på Annixens blogg att du sökte efter fler mönster

Jag har eller min dotter har en låda med instruktionsbok med mönster på olika band. Jag ska fota dem och lägga på min blogg. Kanske någon där som du tycker om. Håll utkick i början på nästa vecka.

2011-08-10 @ 23:35:48
URL: http://liselottesj.blogspot.com/
Postat av: Annixen.

Gaaaah, vad beroende framkallande det är :) Man vill bara göra mera och nya varianter! Med nitar var ju bra inspiration!Återkommer om jag hittar nya mönster samt guider.Kram!

2011-08-11 @ 08:05:41
URL: http://annixen.blogspot.com/
Postat av: Linda

Så läckert med nitar!

2011-08-11 @ 08:44:00
URL: http://suratanten.blogs.se
Postat av: Anna/Rackarungar

Jag ligger också i startgroparna. Vilket grej det här har blivit! Synd bara att jag inte sparade alla tusentals band från mellanstadiet, hade varit kul att kolla in den färgkombon man tyckte var snyggt då. (förmodligen mycket syrénlila, mint och rosa..)

2011-08-11 @ 09:40:28
URL: http://rackarungarbloggar.blogspot.com/
Postat av: annie

Vad duktig du är :) kan tänka mig att dom är beroendeframkallande, en sån där sak som jag skulle fastna i direkt :) vem vet!ser fram emot resultatet. Ha en fin dag! kram

2011-08-11 @ 10:18:27
URL: http://rumfortva.blogspot.com/
Postat av: Rövarmamman

Sitter hör hemma o fixar band till familjen jag med:) så himla roligt! KramAr till dig

2011-08-11 @ 12:26:40
URL: http://Roxenmo.se
Postat av: johanna

ååååh, så smart och cool pimpning!!

Gillar't ;)

2011-08-18 @ 21:22:26
URL: http://todayyouinspiredme.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0