SATC 2 - Mina tankar


SATC2 har minst sagt fått ljummen kritik och jag kan förstå den. Själv skulle jag vilja likna filmen vid ett automattuggummi. Ni vet ett sådant där stort, runt och färgglatt. Alla ingredienser finns med för att göra en lyckad uppföljare, de rätta skådisarna, kläderna, relationerna och glamouren. Men tyvärr blir det lite platt fall. Ungefär som när man sätter tänderna i det stora härliga tuggummit och inser att det är fullt med luft. Passionen finns liksom inte riktigt där. Vet inte om det har att göra med att man vill så mycket så det i stället blir för spretigt. Filmen är över två timmar lång, men ändå lyckas de inte fokusera och kanalisera känslorna. Istället ligger fokusen kring extrema klädbyten och häftiga miljöer. Det blev liksom lite för mycket frosseri som glider över i någon slags förvrängd fantasivärld. Personligen måste jag säga att jag saknade New York och det lite ruffa som avspeglade sig i serien.

Men någon som verkligen kom till sin rätt denna gång tycker jag var Miranda. Hon fick en varmare framtoning och tog för sig mer än vad hon har fått göra tidigare. Även Fröken Perfekt – Charlott visade en annan sida, som var befriande att se. Däremot kändes Carrie bara hispig och Samantha tjatig. Men oavsett vad jag tycker eller vad filmkritikerna säger, så är det en film som man bara måste se om man är ett tvättäkta SATC-fan. För jag kan ju inte sticka under stolen med att det fanns en och annan härlig kreation att inspireras av. Eller vad säger ni som har sett den?

There was a lot of eye candy (maybe even a bit too much) in SATC2 and I missed the real passion and New York.


Kommentarer
Postat av: Annelie

jag har sett den 2 ganger nu och maste saga att jag tyckte battre om den forsta gangen. Den kanns lite tom. Jag tyckte iof att Samantha va roligast och att Miranda var snyggast kladd...

xxx

Postat av: annireneR - mode. inspiration. bilder. personligt

jag personligen tyckte filmen var bra, dock håller jag med dig om att första filmen var bättre.

2010-06-05 @ 14:23:38
URL: http://annirener.blogg.se/
Postat av: Sophie

Annelie: Där satte du huvudet på spiken! Tom är det prefekta ordet för att beskriva filmen. Massor av härlig yta men tyvärr ingen substans. Synd, för jag gillar verkligen SATC-tjejerna.

annireneR: Nä, dålig skulle jag nog inte kalla den. Men tyvärr så levde den varken upp till serien eller den förra filmen. Känslan fanns bra inte där:(Hälsningar

Sophie♥

2010-06-05 @ 14:40:42
URL: http://sophiesfashion.blogg.se/
Postat av: Fanny

Jag saknar all dejting som är i serien, nu är ju alla gifta, utom samatha då =P

2010-06-05 @ 15:57:25
URL: http://fannysworld.blogg.se/
Postat av: cc

" ligger fokusen kring extrema klädbyten och häftiga miljöer. Det blev liksom lite för mycket frosseri som glider över i någon slags förvrängd fantasivärld"Håller med dig helt där! Kunde inte sagt det bättre själv.

2010-06-05 @ 17:00:52
URL: http://fashionising.blogg.se/
Postat av: Käthes Mode / amelia.se <-- ny adress

Jag måste se den snart, om inte annat så för klädernas skull. :)

2010-06-05 @ 17:04:24
URL: http://blogg.amelia.se/kathe
Postat av: Johanna - MyShoebox.se

Det verkar finnas en hel del delade tankar om den där filmen. De flesta låter väl ungefär som du, vilket får mig att undra om jag ska vänta med att se den tills den släpps på DVD. Men samtidigt är film på bio alltid film på bio, så vi får se :)

2010-06-05 @ 18:04:47
URL: http://myshoebox.se
Postat av: katten

Vill du veta hur Samantha gjorde sina fina naglar i filmen. Kika in på bloggen!

2010-06-05 @ 20:26:22
URL: http://copycatbloggen.blogg.se/
Postat av: katten

I karaokescenen i SATC två har tjejerna himla snygga outfits. Jag har blivit inspirerad av Miranda på min blogg. Kika in!

2010-06-06 @ 09:47:44
URL: http://copycatbloggen.blogg.se/
Postat av: julia.

åh. jag har lite svårt för filmerna faktiskt, både ettan och tvåan. jag tycker att serien i sig är underbar men att filmerna tappar hela konceptet och blir som en helt vanlig romkom dekorerat med designerkläder och glamourösa miljöer. serierna var något nytt, där tjejerna gick ut på new yorks gator och jagade killar. i filmerna handlar det helt plötsligt om den rätta killen. en ganska stor skillnad och jag tycker att det är lite tråkigt att det som gjorde satc unikt har rensats bort.

2010-06-09 @ 09:03:39
URL: http://julia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0