VärmandeDuvor i snöI morse var det -20 när jag kikade på termometern, på jobbet satt jag med jackan på inomhus och när jag gick hem fick jag panik när jag inte hittade mina vantar. Men när jag kom hem och slog på datorn möts jag av denna kommentar på gårdagens inlägg:

”Det var riktigt bra skrivet Sophie! Därför gillar jag din blogg, inte bara bra inlägg men du verkar också vara jättetrevlig.”

Tack snälla söta för dina fina ord, de värmde verkligen denna frostiga februaridag! ♥


Kommentarer
Postat av: Fanny

Sjuukt kallt här oxå! Va bra då slipper jag köpa den =) var den bra? Pussi

Postat av: The City

Åh, Sophie - du ska veta att det tänker jag om dig varje gång jag kommer in på bloggen. Jag tycker om dig helt enkelt, du verkar vara en så himla smart, snygg och trevlig tjej!Och jo, jag tyckte om det där inlägget om Scott Schuman med - jag älskar när det växer fram längre texter i dina blogginlägg, vilket ämne det råkar vara är faktiskt rätt orelevant för mig, jag slukar ju allt du skriver! Haha, nu ska jag sluta överrösa dig med smicker innan det blir för mycket - vad jag egentligen skulle säga med den här kommentaren var ju helt enkelt att jag tycker om dig. Så, nog om det.Kram!

2010-02-22 @ 23:15:56
URL: http://thecity.blogg.se/
Postat av: Emilia

Jag håller verkligen med personen som kommenterade! Så bra inlägg, plus att du verkar så trevlig.

2010-02-22 @ 23:18:42
Postat av: Anna - Kulturelle

Du inte bara verkar trevlig, du är trevlig! Jag hoppas verkligen att allt är jättebra med dig! Jag vet inte om du fick mitt mail för länge sedan, det är bara att svara när du känner att du har tid, eller höra av dig om du vill att jag skickar det igen... ;)KRAM

2010-02-23 @ 16:22:45
URL: http://www.kulturelle.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0