Aprilskämt 
Är det någon som har blivit utsatta för några roliga aprilskämt idag, dagen till ära? Själv slapp jag de grövsta (tror jag). Eller är det så att ni har utsatt era medmänniskor för små illtyg istället? Hoppas bara att ni inte att ni drog någon trist vals om att lägga ner bloggen eller liknande.

Any practical jokes today girls?


Kommentarer
Postat av: Fanny

Inget kul här! Förutom att en tjej i vår interna växel drog till med att det kostade att ringa till ett av våra hotell, då jag sa: "VA?!?" började hön skratta. Ha,ha så kul var det, själv då? Pok =)

Postat av: Angel

Nä inga april skämt här inte.

2008-04-02 @ 06:39:36
URL: http://angelnr1.blogg.se
Postat av: fashionholic

jag blev lovad en lunch som jag aldrig fick ;) haha.. känner du igen den darling..

2008-04-02 @ 09:53:15
URL: http://fashionholic.blogg.se
Postat av: LisaMarie

Hehe, jag gick faktiskt på ett skämt om att en blogg skulle läggas ner :p Lite pinsamt men jag är så trög så jag går alltid på sånt där, men jag gillar egentligen inte själva idén med aprilskämt så jag luras inte själv :)

2008-04-02 @ 10:09:24
URL: http://blablablalisamarie.blogg.se/
Postat av: felicia

haha min klasskompis lurade alla att hon fått sparken från sitt café för att hon inte kunde jobba den 12:e (biljettbokning till håkan hellström). efter fyra års arbete och bla bla bla (dessutom vet alla hur galen hon hon är i hellström) och när alla hade blivit ordentligt arga och diskuterat situationen. dessutom övervägt att ringa och klaga på cafét, så utbrister hon APRIL APRIL!

vi blev sååååå lurade. varenda kotte :P det ska också sägas att skämtet pågick under hela skoldagen och hettade till hela klassen.

2008-04-02 @ 23:11:25
URL: http://cecilia-felicia.blogspot.com/
Postat av: Katalin

Min blogg skulle läggas ner! Och det var väldigt många som gick på det. Kanske eftersom blogg.se gjort att man inte kunna posta inlägg på nästan hela helgen. Jag kanske förlorade en hel del besökare, men det brukar lösa sig ändå! :)

2008-04-03 @ 09:54:50
URL: http://katalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0