UtställningarUtställningar

Har lovat mig själv att försöka bli lite mer kulturell, (hoppas att Mika konserten räknas i in detta åtagande) något som inte går så strålande just nu med allt jobb och uppsatsskrivning. Men för er andra som har vägarna förbi antingen London eller Paris i vår kan ju passa på att vara lite kulturella.

Just nu pågår nämligen utställningen "New York Fashion Now" på Victoria and Albert museum i London, med underbara kreationer från bl.a. Zac Posen, Derek Lam och designer duon Proenza Schuler som inte får missas!

Eller om du har ett stopp i Paris i sommar så får du heller inte missa "Jean Paul Gaultier/Régine Chopinot" en utställning på Musée de la Mode et du Textile i Paris som gestaltar samarbetet mellan designern och koreografen.

Och är ni i Stockholm så har Elle två tips på modeutställningar.

If you are in London or in Paris try not to miss this two exhibitions', "New York Fashion Now" at Victoria and Albert museum and "Jean Paul Gaultier/Régine Chopinot" at Musée de la Mode et du Textile.


Kommentarer
Postat av: Amanda

Ja, det där är sånt man borde bli bättre på att gå på. Ofta är det ju riktigt roligt och intressant, men det gäller att veta om det och ha tid! =)

Postat av: Marie

skulle inte tacka nej till varken London eller Paris nu känner jag, fan va nice =)

2007-05-14 @ 07:28:14
URL: http://dancetilyoudrop.blogg.se
Postat av: cissi

I påskas var jag på Jean Paul Gaulitier i Paris, och jag tycker inte att det är värt att se. Danskläderna var svåra att förknippa med dans och hans kombinationer missmatchat missmatchade.

2007-05-14 @ 15:06:11
URL: http://www.blancfonce.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0