Shopping i CannesRue d'Antibes i Cannes

Vi var ju och shoppade i Cannes här om dagen. Hade jag vetat vad som skulle möta oss hade jag hellre stannat hemma. Det var nämligen så att rean startade samma dag och precis som många svenskor så är fransyskorna sugna på att fynda på rean, något som jag personligen inte är så särskilt förtjust i.

Det hela började med en timmes kö på motorvägen, för att det sedan visade sig vara näst in till omöjligt att hitta en parkeringsplats, för att inte tala om hur mycket folk det var i butikerna. Dagen slutade med att vi skulle försöka ta oss hem och det visar sig att motorvägen är avstängd i båda riktningarna pga. av brand och vi tvingas ta en extra tur på två timmar upp i bergen.

Men om ni nu vågar er i väg till Cannes för lite shopping så kan jag varmt rekommendera en enda gata vid namn Rue d'Antibes. Glöm strandpromenaden och dess tjusiga affärer som Fendi och Dior. Det är Rue d'Antibes som gäller om du vill shoppa loss i Cannes. Där hittar du bl.a. Zara, Mango, Sephora, Petit Bateau och många trevliga små boutiquer med en bra blandning av små och udda märken. Tyvärr blev det inte så mycket fyndat i dessa små butiker för min del, men jag kom hem med lite annat smått och gott, bilder kommer i morgon.

If you are thinking of going to Cannes for some shopping I would like to recommend one street, Rue d'Antibes, with a good mix of shops like Zara, Mango, Sephora, Petit Bateau and nice boutiques.


Kommentarer
Postat av: C

Vad heter staden du bor i? Den verkar ligga nära många andra fina städer...

2007-07-06 @ 19:12:11
Postat av: Amelie

Jag är själv mycket i Cannes eftersom vi har lägenhet två gator upp från Rue D'Antibes. Synd att jag kom hem därifrån för en vecka sedan. Det hade varit lite trevligt att shoppa loss på deras rea istället för den här i Sthlm..

Postat av: Angel

Låter som du har d toppen...

2007-07-06 @ 20:28:28
URL: http://angelsmode.blogspot.com
Postat av: sanna

låter toppen!

2007-07-06 @ 22:47:22
URL: http://wiiberg.blogg.se
Postat av: Stylish

Bra tips,nu blev jag sugen på att åka dit.

2007-07-07 @ 07:51:38
URL: http://m84.blogg.se
Postat av: denice

Tvåan idag 7 juli, live earth galan heeeela dagen !Kolla, mycket viktigt !

2007-07-07 @ 08:49:38
URL: http://deniice.blogspot.com
Postat av: Amanda

Cannes var en riktigt bra shoppingstad, mysig och fin och med en massa bra butiker! =)

2007-07-07 @ 12:22:56
URL: http://shoppingbloggen.com
Postat av: Isa smycken

Ny smyckesbutik öppen på bloggen: Isasmycken.blogg.se
Välkommen
Isa

2007-07-07 @ 21:00:53
URL: http://isasmycken.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0