Hope a/w 07Modefärgerna på hösten brukar ju oftast gå i mörka toner, t.ex. svart och mörkgrönt, lika så var det hos Hope inför hösten 07. Men det speciella med Hopes färgval var att de hade vågat sig utanför de standardiserade gränserna  för höstfärger när det kom till accentfärger! De hade valt orange! Nu pratar jag inte om rostfärgade nyanser av orange utan mer åt Vägverkets orange a la Hermes orange. Något som föll mig helt i smaken! Dock har jag svårt att se mig själv i orange strumpor med förkorta byxor, men tanken är ju lekfullt härlig!

Hope a/w 07

När jag tänker tillbaka på kollektionen och försöker sammanfatta den lätt så skulle jag vilja säga Charlie Chaplin. Vad som får mig att tänka i de banorna har nog att göra med de söta små plommonstop liknade hattarna som både killarna och tjejer bar. Eller så har det kanske att göra med de korta byxorna och de grova kängorna, eller lite av allt! Tights och huvor var även representerade på Hopes visning, så jag antar att det kommer vi att se mycket av nu i höst! Håll ögonen öppna för i morgon lägger jag ut bilder på mina två favorit visningar hittills, Dagmar och Pour!

Hope’s a/w collection made me think of Charlie Chaplin, with all the dark colours, bowlers and boots with trousers that are to short. I cant help it, but I really love Hope’s choice of accent colour, Hermes orange! 

Kommentarer
Postat av: fanny

verkar vart en härlig visning :) jag klickade hem en lammullströja från HOPE igår, ska bli spännande att se om den lever upp till förväntningarna!

ha en fortsatt trevlig vecka sophie, och trevlig alla hjärtans dag!

mvh fanny - all about me and the gossip

Postat av: Emilia

Kul och inspirerande bilder :)

2007-02-14 @ 08:19:17
URL: http://lekmark.blogg.se
Postat av: Sofia Style

fina bilder, jag gillar Hope mycket. Ha en bra dag!

2007-02-14 @ 08:26:42
URL: http://sofiacarlberg.blogg.se
Postat av: Linda

hope är mycket inspirerande :) !

2007-02-14 @ 08:35:46
URL: http://loweli.blogg.se
Postat av: Amanda

Visste att du skulle gilla det orangea! När ska vi ses sen, för du skulle väl också på Minimarket? =)

2007-02-14 @ 08:47:09
URL: http://shoppingbloggen.com
Postat av: Camilla

Det var trevligt att äntligen få träffa dig igår! :)

2007-02-14 @ 08:47:22
URL: http://www.stilic.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0