New York Fashion WeekSom ni säkert reda vet så håller New York Fashion Week på för fullt där på andra sidan Atlanten. Vi som tyvärr inte får chansen att uppleva all den där flärden får sukta framför våra datorer istället. Så just nu sitter i alla fall jag och väntar på dagens visningsbilder från bl.a. Michael Kors, Matthew Williamson och Anna Sui vårkollektioner inför vår och sommaren 2007.

I morgon, torsdag, 14/9, kan fashionistorna som har haft turen att bli inbjudna till de stora visningarna se fram emot Vera Wang, Calvin Klein och allas lilla älskling Zac Posen´s visningar.

Fredag, 15/9, som är den sista dagen för New York Fashion Week och bjuder på Project Runway, Ralph Lauren, Donna Karan och L.A.M.B. Med andra ord, mycket kul att se fram emot!

För min egen del så är det inte bara visningarna som lockar utan kanske ännu mer folket omkring och de påkostade, härliga och flärdfulla festerna, som t.ex. Marc Jacobs fest på Gramercy Park Hotel.

MJ NY fashion week

Här är Marc´s älskade lilla brottsling Winona Ryder och Mr Jacobs him self på Gramercy Park Hotel. Måste säga att Marc är riktigt sexig i dom där ”tönt-brillorna” nu när han har tappat ett och annat kilo, tyvärr så är han ju redan tagen och inte ett dugg intresserad av det kvinnliga könet, precis som de flesta andra männen i modebranschen. ♥


www.sophisticatedsophie.se


Kommentarer
Postat av: suratanten

Ja, han var faktiskt riktigt snygg i brillorna ;) Ja, det är lika roligt att läsa och titta på bilder om allt runt omkring visningarna:)

Postat av: hotspot

Jag gillar verkligen att du har så mycket rolig information i dina inlägg och inte bara - nu är det modevecka och här är en bild på MJ. tummen upp!

2006-09-14 @ 05:41:09
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Sophie

Suratanten: Nästan lika roligt va? Tror inget går upp emot att vekligen vara där där allt händer!;)
Hotspot: Tack va kul att du gillar det! Känner att bilderna kan ju alla få tag på, så varför sitta och analysera dom nu? Väntar hellre till att alla visninga är klara och man kan skönja vissa trender:)

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

2006-09-14 @ 07:49:27
URL: http://sophiesfashion.blogg.se
Postat av: sophie

Jag håller helt med, just nu fockar jag på hösttrenderna även om jag själv sitter och vrålbläddrar på style.com, ha ha ha :)

2006-09-14 @ 11:16:03
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Sophie

Hotspot: Vet precis vad du menar!;)

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

2006-09-14 @ 12:21:33
URL: http://sophiesfashion.blogg.se
Postat av: Mimo

Jag vill gifta mig med Marc... om jag så måste gifta mig med hans pojkvän också!

2006-09-14 @ 13:47:01
URL: http://mimostyle.webblogg.se
Postat av: Sophie

Mimo: Vi kanske ska satsa på månggifte?!;) För vem skulle inte säga nej till en karl som överöser en med väskor och annat härligt?!

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

2006-09-14 @ 13:55:05
URL: http://sophiesfashion.blogg.se
Postat av: marit

alskar verkligen hans glasogon jag skulle direkt kopa ett par sanna om jag passade i dem (vilket jag tyvarr inte gor)

2006-09-15 @ 15:54:35
URL: http://mirremarre.blogg.se
Postat av: Sophie

Marit: Snygga eller hur!:) Hade det varit så att jag var i behov av ett par glasögon, skulle jag nog oxå kunna tänka mig ett par i samma stil!:)

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

2006-09-15 @ 17:02:00
URL: http://sophiesfashion.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0