Vilken karlEfter en lång dag på ECR-mässan (Efficient Consumer Response, har fått i uppdrag av Coca Cola att iaktta och tolka de olika seminarierna för att sedan presentera ett case ur ett konsumentperspektiv för bl.a. VD och styrelse den 12 juni) såg jag fram emot ett härligt avsnitt av ”Project Runway”.

Har tyvärr inte hunnit med att se så många avsnitt, men jag har ändå hittat min absoluta favorit, Santino. (förra säsongen var det Austin Scarlett, passande namn för en sådan underbar karl!)

Santino är helt underbar med sitt gräsliga, tunna och flottiga hår och globögon. Hela han är så härlig! (inte på ett sexuellt sätt utan mer som person) Bara en sån sak att han satte på sig ett par lackstilettskor när han skulle imponera på Nicky Hilton. Om det är någon man som skulle kunna pull it off så är det han! Och inte att förglömma hans underbara design – ”More is more”, skulle nog kunna sammanfatta hans signum: Santino gör kläder för kvinnor som vågar synas och ta plats. ♥


www.sophisticatedsophie.se


Kommentarer
Postat av: MakeUpYourMind

Tyckte det lät väldigt spännande med den där mässan. Ska du presentera caset för Coca Colas VD och styrelse eller? Jag är väldigt intresserad om marketing så det är därför jag undrar. Project Runway har jag dock inte följt..

Postat av: Sophie

MakeUpYourMind: Mässan var super intressant! Japp, kommer att träffa VD och styrelse senare denna månad, snacka om pirrigt! Vill du jobba med marknadsföring eller vad har du för planer?

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

2006-06-02 @ 15:16:50
URL: http://sophiesfashion.blogg.se
Postat av: MakeUpYourMind

Nej gud vad spännande. Men du kommer att klara det galant, I belive in you! Hehe. Nej, jag pluggar inom ett helt annat ämne. Men jag är oerhört intresserad utav psykologi och tycker att marknadsföring och psykologi går hand i hand. Så därav intresset.Du får berätta hur det går sen, kommer att hålla tummarna för dig. Kram!

2006-06-02 @ 18:04:38
URL: http://makeupyourmind.webblogg.se
Postat av: Sophie

MakeUpYourMind: Ska absolut hålla dig uppdaterad! tack vännen!:)

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

2006-06-02 @ 18:07:47
URL: http://sophiesfashion.blogg.se
Postat av: LOVISA

åh, ja, jag älskar santino. hans kläder är så snygga!

2006-06-02 @ 20:45:31
URL: http://mrKelly.blogg.se
Postat av: Lea

Tycker som du Sophie, Santino är underbar och galen! Jag tycker även att Daniel är duktig. Mötet med Coca Cola kommer gå toppen bra!

2006-06-03 @ 08:49:10
Postat av: Mica.

hur kan man göra sådär så att det är som länkar? om du förstår vad jag menar. man kan liksom klicka upp en bild utan att den syns innan. vore tacksam över svar.

KortOchBlond@hotmail.com

2006-06-03 @ 11:19:26
URL: http://www.StyleByMica.sprayblog.se
Postat av: Ally

Haha, jag älskar också Santino, trots Heidis kommentarer, typ "I think he's crazy" :P han är rolig och har sköna idéer!

2006-06-03 @ 13:45:50
URL: http://princessan.blogg.se
Postat av: Stina

Jag saknade dig på jobbet idag, var du ledig?

2006-06-04 @ 16:13:26
URL: http://girle.blogg.se
Postat av: Sophie

Lovisa: Ja, sååå fina!
Lea: David är oxå bar, men han har inte samma utstrålning som Santino!;)
Mica: Vet precis vad du menar, men jag ser att du inte har en blogg.se adress, så jag vet faktiskt inte hur man gör där. Men här på blogg.se så markerar man på ordet och klickar på bilden av en länk, i samma veva som man ska publisera sitt inlägg. Fråga någon som har en likadan blogg som du vet jag! Lycka till!:)
Ally: Men hur tråkig är inte Heidi?!;)
Stina: Ja, jag sa väl det att jag bara jobbade lördagen. Vi för prata mer i veckan!:)

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

2006-06-05 @ 06:52:54
URL: http://sophiesfashion.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0