Guns for Peace



Var här om dagen på premiärvisningen för Philippe Starck´s berömda Gun kollektion hos belysningsagenturen Flos, super trevligt och ännu trevligare blev det ju när tillställningen var sponsrad av Absolut Vodka....;)

Philippe Starck´s nya lampkollektion som består av tre lampor i olika storlekar i form av olika skjutvapen bl.a. i form av en AK-47. Alla i förgyllda i guld och med svarta lampskärmar. Precis i min smak, en gnutta humor, lite kitch och lite elegans! Paradoxalt nog så går 20% av intäkterna till Frère des hommes. ♥


 

Kommentarer
Postat av: Karl Herrdin

Vet någon vart man kan köpa dom lamporna

2006-02-25 @ 12:42:57
Postat av: Sophie

Hej Karl!

Kul att se att jag har en manlig läsare! Det uppskattar jag! Du kan hitta Philippe Starck´s Gun kollektion hos Flos, som ligger på Lützengatan i Stockholm. Vilken lampa var du intresserad av, de finns ju i tre stl? Själv är jag intresserad av de två större.

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

Postat av: Julia

Hehe, jag vet inte riktigt vart jag ska skriva så du ser mitt svar lättast, tog inlägget med minst kommentarer =) Japp, det var jag som gjorde den galna minen på bilden, men tog bort den också, måste skaffa nu! Okej, jag ska kolla på dig på programmet! Riktigt coolt att du är med där. Hur mycket tar du för att "blinga" ens mobil? =)

2006-03-02 @ 10:01:08
URL: http://jull.blogg.se
Postat av: Rayofburnnotice

This is a very interesting website, I have added it in my favourites. Keep up the good work.

2007-12-28 @ 19:45:38
URL: http://rayofburnnotice.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0